grmbl

Blö. Känner mig fortfarande som en påse skit men det känns ändå lite bättre idag. Hittade en Norsk wikipediasida som sa att om man kör 10-15 över 70km (vilket jag tror det handlar om) så är det typ 2600 i böter och det vore överkomligt. Men jag minns verkligen inte vad det var för hastighetsgräns där, är livrädd för att det ska vara helt uppåt väggarna. Men det löser sig på nåt sätt, blir väl nudlar till jul dock. Fan. Enda ”bra” är att detta verkligen är det sista som kunde komma. Inget mer inplanerat som kan kosta pengar och inget mer historiskt kan komma nu (väl?). Förutom London i November men sen blir det inget resa, inget handla, inget. Kommer aldrig få nån bil i den här takten och i höst kommer jag få lite mindre att röra mig med, så nu är det benhårt för lång tid framöver. Det är inte dödspanik, men bara onödigt. Hade redan bokat en CR-lektion med Emelie, men den fick jag boka av, IGEN.

 

Bror m familj kommer imorgon och då kommer Grönan/Skansen kosta lite men det är ju inte flera tusen iaf. Min franska kompis resa blev uppskjuten men det gör inte så mycket, då blev jag inte dubbelbokad. Ska bli SÅ SKÖNT med lite ledighet nu. Eftersom jag trodde jag skulle ha besök har jag Honey må-ons denna vecka och nu fick jag plötsligt helgen fri. Det blir nog nästan mer semester än att jag är ledig to-fre. Ska nog gå lite off the grid nu, och inte kolla sociala medier (med undantag för Instagram) och inte blogga heller. Har dock ett par förtidsinställda inlägg för to-fre, så får vi se sen efter.

 

Hela mitt LIV känns så jävla rörigt och jag fattar inte vad som hände, är bara så trött på ALLT. Den där jävla Norgeresan fuckade upp allt och jag ångrar den. Tror aldrig jag ångrat att jag åkte på Kent förut. Allt skulle bli bra efter denna vecka och så blev allt skit, igen. Tack gode gud för att det är sommar, kan inte ens tänka mig hur detta vart om jag genomlidit det med vinterdepression i kroppen. Rys. Det MÅSTE bli bra i höst. Jag tror dock det kommer bli det, men det känns som att denna sommar är helt fucked up. Blä. Det var ju så bra förra veckan, jag trodde verkligen det vände.

 

Positivt: Honey var på bra humör igår trots att hon är JÄVLA biten, speciellt hennes mage ser ut som klippiga bergen, det ser verkligen förjävligt ut. Stackars pluttan. Hittade lite alsollösning hemma så jag ska sätta på lite sånt idag, förhoppningsvis får hon i alla fall lite lindring av det. Blev själv biten på två olika ställen igår av såna jävlar som verkligen sliter loss skinnet, äckel. Dock ska det vara varmare idag, vädret och hennes humör får styra om vi gör nåt. Är det tokvarmt tror jag att hon ska få ett bad, annars rider vi om det är OK.

 

 


Kommentarer
Mamma

Ett bra medel för att ta bort klåda efter insektsbett är att ta grovblad och mosa dom i handen till vätska kommer fram och sedan stryka det över betten. Har testat på mig själv och det funkar verkligen

Svar: Mmm men det blir så mycket groblad åt en hel häst :D
Borrowed Hearts

2014-07-22 @ 17:49:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0