Snaaaaart..

Nyss var det tre veckor kvar, nästan en månad.
Nu är det fyra dagar. Pirret i magen är.. obeskrivbart.
 
På ett sätt känns det nästan som att det hade vart enklare med ny och okänd häst i nytt stall, för jag har ridit på Runsa så länge och "bara" vart Den Eviga Medisen. Jag tror ju inte att så mycket kommer ändras, men lite ändras ju. Eller ja, en ganska stor och vital del. Äh, det går säkert skitbra. Jag är bara pirrig. För alla andra är det bara höst liksom, och för mig är det en SÅ big deal, och det frustrerar mig lite att jag är så glad bara för mig själv. Och med henne. Eller jag menar, vissa har ju sagt "åh vad kul för dig", men det var ju länge sen nu. Mest glada för min skull (förutom mamma) verkar folk på mitt jobb vara, det är lite oväntat :) Men ingen kommer liksom vara "åh hur känns det" på dag 2, det skulle ju alla göra om jag hade tagit en okänd häst på foder. Inte för att det behövs, skitsamma liksom. Men ja. Åh jag är helt upp & ner just nu.
 
Nu låter jag bara tankarna flyta, jag kommer ingenstans med detta blogginlägg.. :)
Är väldigt pepp på min nya blogg också. Har redan förberett så många inlägg att jag inte kommer behöva blogga på två veckor men jag behöver ju inte posta alla första veckan.
 
Efter träningen idag gick jag och köpte sista viktigaste sakerna till sjuklådan. Vi har inte haft nån regelrätt sjuklåda förr, utan bara lite grejs här & där när behov uppstått. Jag är ju dock lite mer nojig än Johanna (mest på ont känns det som, jag nojar och hon är cool, och hon har alltid rätt ;)) Jag hoppas det lugnar ner sig lite efter en tid nu. Man är ju nojigare med nån annans häst. Eller ja hon är ju fortfarande nån annans häst, inte så. Men ni fattar kanske vad jag menar. Sen tänker jag också att om jag hade väntat med att köpa detta (trots alla miljarder utgifter denna månad) kommer hon definitivt behöva nåt av det, så om jag köper det kanske hon håller sig hel. ;)
 
Vart och sprungit intervall idag, halvtimmen bara swooshade förbi. Nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske popcorn och se om senaste Doctor Who-avsnittet. Ska ju iallafall vara bra väder så vi får se vad vi hittar på. Och sen semester. Och det börjar på måndag. (gah) Lovat bra väder & temp nästa vecka så hoppas det blir så, jag hade tänkt ge henne ett ordentligt höstbad!
 
 <3 dig


Kommentarer
Linda

4 dagar bara :-) Herregud vad spännande.

Svar: Jaaa :D
Borrowed Hearts

2014-08-28 @ 23:10:16
URL: http://stjarnstralar.blogg.se
Elin

Åh vad kul! Spännande :)
Vad är det för ny blogg som du skaffat?

Svar: Kommer länka till den sen. :) Kommer vara mer personlig, inte bara hästblogg. Fast med tanke på att jag tar henne på foder nu blir det nog en hel del häst också ;)
Borrowed Hearts

2014-08-29 @ 12:29:50
URL: http://beautyalices.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0