Effektiv torsdag

Japp! HÅRD styrketräning efter jobbet (körde max på varje maskin, så jag fick stånka högt sista repetitionerna i varje set), dusch, hem, nu har jag gjort pasta, vegotacosås (ist för vegofärs - billigare!), ris & linsgryta är på G. Tänkte göra linssoppa också men det är ju torsdag och snart helg så den får vänta tills nästa vecka, har ju matlådor minst t o m onsdag nu. Gött! 
 
Klurar lite på det där med hur jag ska få tid att träna och hästa samtidigt sen. Just nu med fyra hästfria dagar är det bara motivationen som är problemet. Men sen så är det så att så länge jag måste bussa går det inte förutom på torsdagar & helger. Men så får det bli! Det är en bra vecka om jag tränar tre dagar just nu, oftast blir det två, så det ska nog bli bra. Hade jag bara bil skulle det vara lättare. SATS i Väsby stänger 23 så jag skulle hinna träna efter stallet, även om jag kvällsade. Och om hon har/behöver en vilodag skulle jag kunna träna i stan & sen bara ta bilen & mocka och fixa. Meeen det är långt bort innan jag får ihop till bil. Men jag har 2-årskontrakt på mitt gymkort, så ;)
 
 
 
Stallish imorgon! Verkar bli hysat OK väder (= varmt men inte tryckande hett) så det blir nog en ridtur, var får vi se. På lördag ska det vara svalare på morgonen så jag ska försöka åka ut med första bussen, så då kommer vi ut så fort som möjligt. Just nu står det lite still inspirationsmässigt med ridningen, förmodligen för att jag 1. mest tänker på framtiden; hösten 2. vädret - så svårt att planera när det är såhär och man kanske inte kan rida alla dagar. Meeen kanske typ runt Sättras sommarhagar - Sättra - bada på lördag? Could be!


Kommentarer
Sol

Grymt! Det är så styrketräning "ska" vara har jag förstått efter att själv börjat köra lite styrka... :D

Vad är vegotacosås?

Svar: Ja precis! Har meskört lite eftersom jag "startat" men körde riktigt bra denna dag! :)
Santa Maria har en! Tillsätter bara vatten & krossade tomater.
Borrowed Hearts

2014-08-08 @ 11:18:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0