Vinsten.

På tal om träns så fick jag ju hem mitt Meteor Bridle från Mountain Horse. Deras pris på det är 1200, på Horsemeup.se kostar det 2300. Jag måste dock säga att fotona på det är extremt ogynnsamma för det är så tokigt snyggt!
 
 
Hade inte vart så intresserad av det bara av bilden ovan men det är skiiitfint på riktigt. Sa "åh gu så snyggt" säkert 50 ggr medan jag satte ihop det! Dels älskar jag att man kan göra det engelskt eftersom man kan ta bort snokremmen, och så är kristallerna så mycket finare på riktigt än på bilden. Älskar speciellt att de går upp på nackstycket också och inte bara är på nosgrimman & pannbandet. Lädret är supermjukt & fint också.
 
Fick ett i storlek full men ibland får jag för mig att Honey skulle kunna ha det ändå, det är i sånt fall pannbandet som kanske är liiite för stort. Får väl ta med det nån gång & testa. Just nu hänger det dock bara på min vägg & ser snyggt ut :) Har ju ingen egen att stoppa det på men kan inte med att sälja det heller. När jag kan överföra bilder till min dator igen ska jag se om jag kan fixa lite bättre bilder på det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0