Överhettad hjärna

På helgen har jag så mycket hästtankar att det nästan är skönt att gå till jobbet varje måndag. Och på fredag är man glad att få bli sitt "riktiga jag". :) Just nu har jag så många tankar om att åka iväg så jag knappt kan tänka, hoppar från att läsa TR till att googla anläggningen och kolla väg till att ja inte vet jag. Tänk om man kunde vara en sån där "det löser sig"-typ. Vore harmoniskt? ;)
 
Funderar lite på praktiska saker, såna här tävlingsskåp verkar ju praktiska men dels är de stora som hus, dels kostar dom en hel månadshyra. Ej värt. Man kan snickra en egen men det kommer ju hända ;) Men sen egentligen hur mycket är tungt att släpa på, det är väl mest sadeln. Lite sugen på att bara köpa en Hitch för jag tycker de verkar så smart, men ja vi får se. 
 
 
Började kolla på boenden nära Vingåker men tyckte det var lite oroande när närmsta vettiga boende var hotell i centrala Vingåker eller en camping m stugor 1 mil åt andra hållet bort från Vingåker (då är redan tävlingsstallet 6km utanför). (Varför jag vet jag exakta mått JAG ÄR EN SÅN NÖRD) Men det är väl ingen idé att börja oroa sig för sånt förrän proppen kommer antar jag. Nu ska jag & mitt upptagna lilla huvud gå och lägga oss, får skriva om dagen imorgon. Men den var trevlig. :)


Kommentarer
Linda

När det gäller att åka nånstans är jag så där det löser sig. Väldigt ofta har jag ingen anng om vart jag ska när jag sätter mig i bilen typ. Eller landar i ett annat land och har ingen koll alls på vart jag ska eller hur man tar sig dit.

Svar: Haha och jag Google Mapar tunnelbaneuppgångar för jag hatar att inte veta. Kontrollfreak vem jag? :)
Borrowed Hearts

2014-02-22 @ 23:02:36
URL: http://stjarnstralar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0