Neeeeejjjjjj

Just nu är jag arg för att det ska vara plusgrader HELA VECKAN, dygnet runt. Faaaan! Vi har så lite snö så allt kommer försvinna = det kommer bli lerigt igen = muggmuggmugg. Hon har inte ens blivit av med all mugg än trots att det vart -5 hela Januari, det är en liten liten skorpa som sitter kvar än trots Salsyvase. Morr. Antingen vill jag att det ska komma en meter snö eller att det blir SÅ varmt att det torkar upp så hagen inte ser ut som Roskildefestivalen. Dessutom hatar hon att gå i leran och jag tror hon spänner sig i ryggen då. Känns inte som att nåt av de två alternativen kommer hända dock. Jaha. Ett under är ju (peppar peppar) att hennes mugg aldrig blir mer än mugg, i synnerhet i år när det vart så superlerigt länge. Jaja. Sitter här i stallkläderna och har ätit frukost, ska snart till stallet och öva högergalopp med Helena. Känner att jag redan nu försöker lägga vikt på vänster sittben HAHA. :)
 
Imorgon blir det ridhus. Testade f ö deltat på sadeln men det blev för litet, hade kanske funkat om man gjorde extra hål men det känns onödigt. Ska testa med nån gammal snokrem el hackremmen vi inte använder idag.
 
Åh jag är helt pirrig idag. Hoppas det släpper när jag kommer till stallet för pirrig = spänd. Bra att Helena ska med, tror det kommer släppa lite pga det, hade nog vart värre om jag var själv. Men är ändå lugn över det, går det så går det och går det inte får vi fortsätta jobba och hitta lösningar. Men nu är min målbild helt ändrad. Riks i år vore jättekul men prio 1 är högergaloppen. OM det inte skulle funka och OM vi måste vänta till våren har jag hört bra om att ta fattning över bom i hörn + alltid ta fattningen på samma ställe tills hästen fattar. Rom byggdes inte på en dag men fan om detta inte kommer till 2014.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0