Egen träning

2 dagars vila tog jag, igår var jag osäker men jag har en gymväska på jobbet så jag tänkte att jag tar den om jag vill. Sen så fick jag dock på massage (vi får det subventionerat via jobbet, jättebra) och blev ordentligt genomknådad. Speciellt vid vänstra skulderbladet var jag stel, men det blev bättre efter lite knådande och tryckande. Inte alltid skönt, men det hjälpte. Det är bara yogaandas genom smärtan. Eftersom som det blev så ordentligt tänkte jag att det var bättre att vila då också, samt att jag hade sovit lite. 

Har inte sovit så mycket i natt heller (somnade 23, vaknade 4) men känner mig ändå inte så trött. Än. Har med gymväskan och just ny lutar det åt löpintervaller på Vasagatan ikväll. Det är ett litet gym med rätt gamla viktmaskiner men det är ett gym som tillhört ett hotell så det finns även en liten normaltempererad pool plus en bubbelpool. Och en hammarhaj i taket plus ljus som ser ut som is- eller stentappar som hänger i taket. Vart lite slarvig med min egen mat men har haft med matlåda tis-ons iallafall. Idag ska en kollega gå på mammaledighet + att en annan fyller 30 imorgon (men ska vara ledig) så det blir burgare ute men går vi till Texas blir det nog ingen middag för man brukar sitta rätt länge på dom.

SATS Vasagatan. Foto snott från yelp.se


Imorgon & lördag blir det ju stall men ska nog ändå försöka hinna med att springa på både lördag & söndag. Söndagen är lite osäker för jag ska även på en av SATS varma klasser som är i 38 graders värme; en av de nya som heter Organic Bodywork. Om jag orkar ska jag springa innan men vi får se. Den är i Märsta, det ska bli kul att se deras nya lokaler! Och så ska Elin på den klassen också, kul! Vi har inte setts på evigheter, bara "bloggats". ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0