Årsmöte!

Jag har försökt få tillhöra distrikt Upplands/Västmanland i Ridtravarförbundet då jag tycker att de gjorde lite roligare saker och framför allt gjorde saker lite oftare. Men tyvärr är det styrt av var man bor fick jag som svar när jag försökte "byta" från Stockholm (jag bor ju faktiskt i Upplands Väsby). Men nu ska det vara årsmöte för Stockholm så då tänker jag åka på det. Som jag har förstått det är majoriteten av Stockholms styrelse bosatta söder om stan så tävlingarna är oftast där, men det kan ju inte bli förändring om man inte gör sig till hörs så det ska jag. Sen hoppas jag det är nånstans man kan ta sig kommunalt för var det var inte utannonserat än men det är lör 15/2. Dessutom hoppas jag det är så jag hinner rida också men det började 13 och hur lång tid kan det ta. Borde gott & väl hinna med 17-bussen ut, får inte rida i dagsljus då men det får jag offra. 
 
Kollar man historisken har Stockholm mest gjort P&J/P&R utöver KM och då med L:C som lägsta klass i dressyr så frågan är om inte de är lite mer advanced skills. När jag var på medlemsträffen i U/V hörde jag att många där var yngre/hade mer oerfarna hästar så det verkar vara en skillnad där. Hoppningen har de haft rätt lågt i Stockholm men jag åker inte till Tungelsta för en P&J på 30cm, det är för dyrt om man ska hyra vagn & mecka med allt det. Men man får ju vara med på andra distrikts grejer med, enda är att man inte kan vinna i andra distrikts KM men den chansen är ju inte så stor ändå HAHA. :) Jag vill ju ha mer kurser och trab och grejs. Hmmm. Men vem vet, kanske finns nån mer ridtravare i Norrort som vill ha mer här. Det är ett litet förbund så jag kanske är lite för ivrig också men jag blir så avis när folk typ åker på kurser (som den som Elin var på, verkade suuuperintressant) som verkar bra och man ba: JAG VILL OCKSÅ. Alltså inte bara den men så många saker verkar ske bara inom stall och via bekantas bekanta och man får aldrig höra om dom förrän efter. Blir helt tokig när folk har haft sadelutprovningsclinic, alltså jag skulle kunna åka till Göteborg för det, VILL. Det var ju därför man gjorde payandride.se men det förutsätter ju att folk använder det också. Eller så är de intressanta föreläsningarna & kurserna på ställen där man måste ha bil och ja tack & hej då.
 
Vad tjurig jag lät nu men jag är ju bara avis :) Är jätteglad idag för jag & Honey har båda vart på jättebra humör. Skriver mer imorgon, nu måste jag äta.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0