Springdag

Shit vad jag är trött! Efter jobbet for jag och sprang en halvtimme, hela kroppen bara skrek efter det i morse så jag flyttade fram middagsdejten med Fia och det var. så. skönt. att få springa! Är helt tokmosig nu efter det + pastamiddag + suttit och messat med Louise om sadelomstoppningen på tåget hem. 
 
Tror det blir ca helt kanon detta. Det är såklart inte helt gratis men det är ett bra pris, skulle inte få en ny sadel för det priset - och även om jag skulle det är det ju inte säkert att den sadeln då inte skulle behöva stoppas om direkt.. Och snabbare än jag trott också, så förutsatt att det bara är omstoppning som behövs (peppar peppar?) så borde det vara lugnt sen. Plånboken gråter lite över att ha hovis + vetbesiktning + sadelomstoppning + att jag ska köpa lite tillskott och förmodligen lite mer Primero, allt på en & samma månad.. men det är ju såhär i början bara, kommer ju förhoppningsvis inte stoppa om sadeln varje månad ;)
 
Tjohoooo, ja nä helt vill jag gå och dö i sängen just nu men jag MÅSTE göra lunch till imorgon för nu börjar rikskupongerna ta slut och det är mitten på månaden.. Imorgon blir det Shapeklass igen, lord! Denna gång ska jag ha handduk med mig till klassen haha :D
 
 


Kommentarer
Linda

På tal om det här med att vara kär i sin häst som hästägare, läser du Dressyrmupparna? Ingrid där är ju verkligen kär i sina hästar =)

Svar: Ibland, men har aldrig fastnat. Har för mig att de skrivit dissande om travare så har lite svårt för dom.
Borrowed Hearts

2014-08-13 @ 23:20:18
URL: http://stjarnstralar.blogg.se/
Linda

Jo det var visst den andra, Linn, som nästan aldrig skriver. Överlag så försökte dom provocera för att få läsare så men har slutat med det. Börjat läsa dom ganska nyligt och Ingrid gillar jag.

Svar: aha, ja jag har bara vart in då & då men aldrig riktig fastnat. Får kanske ge dom en chans.
Borrowed Hearts

2014-08-14 @ 08:30:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0