Slide stop

Igår körde Helena Honeys saker till torpet <3 snällt! Jag lånade hennes hjälm eftersom hon glömde min, red till stallet och plockade även med mig mina ridskor & glanssprayen (eftersom hon fått pannluggen full av små frökapslar eller nåt). Sen skrittade vi hem eftersom jag hade en hel kasse full med saker. Bra Trabträning! :) Hon var duktig trots extra påse på ryggen. Jag f ö SJUKT stel, kunde knappt rida lätt. Känns inte mycket bättre idag, heja.. Jaja. Det får blir som det blir.
 
Vi tog en liten galopp i sansat tempo sista biten mot stallet, upp mot bommen. När vi bröt av var det som att rumpan försvann, vi gjorde typ en slide stop (reininghäst nästa?), fast hon verkar inte fått in tekniken för hon hade lite småsår på framsida bakben sen.. Håhåjaja. Värdelös tid att få det också, flugorna är superäckliga och äter upp alla sår inkl såna som håller på att läka. Rengjorde & sårsprayade på allt när vi kom hem, hoppas det hjälper något iallafall. Hon var iallafall inte halt el nåt efter så det var nog ingen fara, men jag ska kolla henne noga nu på morgonen, ska strax ut.
 
 
Blir för övrigt till att investera i mycket glanspray till hösten, såg jag häromdagen när jag red runt vinterhagen. Den är LILA av tistlar. Gissa vem som ÄLSKAR tistlar? Och ser ut typ som ovan i pannlugg, man & svans konstant hela hösten? 
 
Efter ridningen igår fick jag middag & vin vid torpet <3 Så gott och så trevligt, Helenas son & hans tjej var där och de skjutsade hem migh sen vid halv elva. Suuupertrevligt & gott. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0