Låtsassemester

Jag = nöjd tjej! Just vart ute och intervalltränat gång/löpning en halvtimme. Hade ont i handleden när jag for ut men hade mitt BoT-handledsskydd och nu efter känns det inget alls! <3

Vaknade idag och det kändes som att det var en semesterdag, så jag låtsades att det var det! Nu är det bara två jobbveckor kvar till September och min riktiga semester! Idag har jag bara slöat (men sov ändå bara till 7 haha), sett på TV, ätit lite & rivit lite i kartonger som sagt. Flyttat runt lite saker, tagit upp vissa och fick iallafall två stycken ihopvikta! Och så har jag sorterat örhängen, haha. Har haft typ majoriteten av alla mina örhängen nedpackade senaste året. Nu packade jag upp så många att jag inte vet var jag ska ha alla, men det är kul. Då känns de som nya igen. Egentligen kanske man inte borde ha de framme, så de blir mer exotiska ;) Ingen dag som går till världshistorien, men trevlig & lugn. 

Känner mig lite nere allmänt just nu, beror säkert mest på att Frida flyttade idag men det var iallafall skönt med en lugn, kravfri dag. Drömde inatt att jag skulle rida HerrHoney. Ååh farbror <3 Saknar honom & Malin så. Och Cicci med, våra sommarturer förra sommaren med kaffe först och sen så mycket snack att vi ofta glömde rida ordentligt :)

Imorgon tänkte jag försöka få till åtminstone ett någorlunda vettigt pass, eftersom det blev rätt slappt både i fredags & lördags. Eller i fredags blev det väl lite jobb, traven hemåt ville hon bara bränna på efter Cytra men det fick hon inte. Fick henne till och med att ha öppna åt båda hållen ett par steg! Fast vi skrittade mest. Dock var vi ju ute i två timmar.


Honey & Cytra ätandes vass igår


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0