Ca världens härligaste måndagskväll

Igår fick jag blodsockerfall innan lunchen och fick springa och panikköpa en macka = jobbade in lunchen = kunde gå tidigare = hann med en tidigare buss till stallet. Tog in en trött tjej i stallet och så fick hon stå inne en timme. Efter det var hon mycket piggare, dock fick jag dra henne ut ur stallet för hon var inte intresserad av att gå ut.

Först red vi vanliga vägen från stallet men hon lyfte nästan bara en hov i taget, så vi vände direkt och tog varggropen. Då piggnade hon till lite igen, sen blev det lite Rallykalletrav till backen, galopp nästan hela vägen upp (hon orkade inte hela) & sen travade vi till Göranstorp. När vi kom till avverkade delen bröt hon av, då travade vi en liten bit till innan hon fick skritta.

Red till torpet & pratade med Helena, sen trav & galopp tillbaka. Hon fick bestämma tempot och det blev till och med en liten lyckobrall! Det var länge sen :) Precis lagomt pass, hon fick jobba men inte för mycket.
Mycket nöjd.

Efter att hon var tillbaka i hagen promenade jag samma väg tillbaka och fick vin & ost av Anders & Helena och det var bara en såååå härlig kväll! :) Det var ju inte helt utan att det satt inne att man ville ta akut semester och flytta in där på torpet med dom, men jag får hålla mig fyra veckor till. Om det är som alla förutspår blir det nog ändå rätt trevligt väder i September också. 


Avd Man kan inte alltid vara snygg.. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0