Veckoplanering

Mulet idag, typiskt. Han hade behövt ett bad efter sommaren i hagen men det är ändå 15 plus.. mm ja vi får se. Samtidigt tog det sån jävla tid igår och jag har ett hem i flyttkartonger och skulle behöva pyssla med det. Har fortfarande A & H's bil så det är bara åka när jag vill idag utan att tänka på bussar, skönt! Ska åka rätt snart tror jag, ska passa på att ta med gymväskan och åka till SATS efter. Brukade jämt åka till SATS i Väsby på söndagar förr när jag hade bil.
 
Planen för dagen är som jag skrev igår att skritta, idag tror jag vi tar stubbåkrarna. Veckan som kommer tänkte jag såhär:
 
Måndag: Klättring i Högvretenbackarna
Tisdag: - (hans andra medryttare A rider)
Onsdag: Klättra vattentornsskogen
Torsdag: Skritta Granarundan
Fredag: Klättra + ev jogga Högvreten
 
Helgen lämnar jag öppen just nu, får se hur han känns mot slutet av veckan. Det är ordentlig skritt jag kräver, han ska jobba och kliva på ordentligt men det är inga problem just nu, han har vart väldigt på tårna och superpigg de här dagarna. Enda som ev kan falera med veckans plan är att det är mörkt nu och att jag är lite mörkrädd, haha. Men vadfan. Och på fredag jobbar jag sent så vi får se vad som hinns med.
 
Från och med 1 oktober jobbar jag dessutom sent på onsdagar, alltid. :( Men i våras gjorde jag så på de fredagar jag hade sent, att jag åkte till stallet på morgonen & pysslade och sen bara red på kvällen. Vi får se, just nu är foderstaten lite uppe i luften då vi inte har silage (eller eg nånting eftersom planen från var att Robin, Dart & Honey skulle stå ute tills det blev minusgrader) så just nu får han bara musli efter ridning, precis som i sommar. Och då går det rätt fort att bara mocka och dränka lite kvällshö i en hink. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0