Är det inte det ena så är det det andra..

Huuuuur typiskt är det inte att det ska frysa på nu då när vi äntligen kan rida igen? :( Funderar på om man skulle rida till Sättra & rida i ridhuset på lördag. Det ska nämligen vara tre grader varmt ena dan och fem grader kallt nästa and so on hela kommande veckan (ingen snö i syne) så vete fan om man får till vettig ridning annars? Minusgraderna verkar nämligen ha bokat in sig på mina medryttardagar. Håhåå livet utan ridhus. (Vår ridbana känns lika asfaltig som lervägarna gör just nu) 

På Sättra kan man ju iallafall köpa billigt ridhuskort/engångsbetala till skillnad från alla runt Björknäs som antingen inte lånade ut sina ridhus eller tog snordyrt betalt. Måste kolla hur Sättras schema ser ut på lördag.

Idag gick det supersnabbt just därför, skrittade bara ut till skogsbrynet & hem för att jag knappt kunde urskilja underlaget och tyckte ridbanan kändes för ojämn & hård. Det är ju inte för evigt men det är likväl irriterande.. Är ju lika hårt i skogen så man vill ju inte riskera en vrickning. Stämde av lite öppna, halt, skänkelvikning, en ryggning. Ställde inga jättekrav men var nöjd med henne. Red barbacka och då kan hon vara extra surig men det gick bra. 

Jävligt skönt också att komma hem på det; red rakt in i stallet 0;) hoppade av, av med reflexer & reflextäcke, kolla hovar, på med BH/pyjamas och vips in i boxen på tre röda! Hon var på bra humör hela dan idag så det var kul också :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0