Dubbeldejt

Supertrött & ont i halsen, känns som att jag har en förkylning på G :( Igår kändes allt OK men jag vaknade ovanligt tidigt i morse och kände mig blä.

Hos första Honey igår så blev det en lugn runda. Hon var svullen i ena ögat, förmodligen bara av en kvist eller nåt men hästar är ju så bra på att maska smärta så jag ville inte rida speciellt hårt ifall att. Vi skrittade Varggropen & till Vändplan. På väg hem började hon trava när jag plockade i tyglarna men när jag släppte saktade hon av, så hon fick bestämma tempot. Efter ett tag så ledsnade hon dock på skritt och tog ett par travsteg och sen galopp. Det kom ett par lyckobockar efter men eftersom det var just lyckobockar så brydde jag mig inte om att korrigera. Sen skritt hem via Varggropen igen. Red på hacket & med westernsadeln, en trevlig tur. B, H & J (nya J) i stallet, trevligt. Mindre trevligt att jag måste vara sån tidsnazist och inte kan stå och småprata så mycket som man vill :(

Började med mock & fix hos andra Honey, Jonas som rider Sillen ibland kom ut efter en stund. Han är trevlig men lite konstig, och jag blir lite stel för att det är så konstigt att en TV-programledare rider en häst i ens stall, haha. Och så frågar han om ALLT man gör. Som ett barn.

De red ut och strax senare kom C och då red vi ut, till Grana och längs de stigar vi (jag) inte vågat oss på i mörkret. En av dom gick till ett stort fält där det på sommaren är en grusad ridväg runt, det är nog helt toppen där då! Fanns även lite skogsstigar varav vi tog en hem som ledde oss ut på grusvägen hemåt. Kul att få lite mer tips, och efter nästa helg när jag kan rida i dagsljus efter jobbet så kan jag utforska lite mer själv också. Trevligt med sällskap, och Honey var glad att få galoppera. Ingen överseriös ridning och han var lite tveksam & vinglig i snön men det var ändå en trevlig tur!

Honeys Westernsadel.

 

Surstominen, fast förståeligt om man har svullet öga.

 

Emerson & Walentino i maktkamp :)

 

Söt Honey #2



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0