Fan.

Att läsa hästannonser är som ett knark. Kan inte sluta. Jobbigt bara när man hittar en drömhäst och är så långt ifrån att kunna köpa den. :( Jävla pengar. Jag vet att det inte alltid blir drömmen man köper när det väl blir av, men min dröm och det jag kommer leta efter är ett kallblod, mellan 5-10 år som ska vara inriden men helst inte "färdig". Och om ni förlåter min ytlighet vill jag helst att den ska ha någon fin teckning i ansiktet. Det är INTE det lättaste att hitta kan jag säga, så det är väldigt frustrerande när de dyker upp och jag är så långt ifrån. Tidigare skulle jag sagt "inga ston" men trots att Honey kunde vara riktig pissmärr ibland så har jag faktiskt ändrat inställningar till ston. Helst skulle jag nog ändå vilja ha valack men det är inte blankt nej till ston nu iallafall. Skulle till och med kunna tänka mig ett varmblod nu efter båda Honeysar, men kallblod har vart min dröm så länge så kommer den dagen då jag äntligen kan skaffa egen häst för första gången, då måste det bara bli en kallis. Häst nummer två däremot.. ;)
 
Önskar jag bara kunde ignorera mitt ansvarstagande och köpa en egen häst NU men jag vill 1. ha bil för att kunna ta mig ut snabbt till hästen om något skulle hända + ha en dräglig livssituation på vardagar utan att det blir för sent, och 2. ha en bättre ekonomisk situation, jag vill ha backup om något skulle hända. Så nej, kommer dröja ett bra tag. Man vill ju inte sluta leva sitt liv för att man sparar pengar liksom.
 
Men surt är det ändå. :(


Kommentarer
Linda

Å sen när man väl ska köpa häst så blir det ändå aldrig som man tänkt. Så var du lugn, du kommer att finna din drömhäst den dag det är dags.
Kanske du kommer stå där med ett hel brunt halvblod eller nått :-P

Svar: haha ja. eller en ettårig andalusier eller nåt.
Borrowed Hearts

2013-07-17 @ 18:03:59
URL: http://stjarnstralar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0