Den har kommit!

Min Perfect Shoulders kom idag! :D
Givetvis tog jag på mig den direkt och blev .. besviken. Tyckte knappt den gjorde nånting. Men så såg jag om produktvideon, drog fram en stol framför spegeln och satte mig, DÅ kände jag skillnaden - man har ju oftast bra hållning när man står upp såklart men när jag satte mig ner märkte jag verkligen skillnaden.
 
Jag trodde den skulle ge mer tryck över axlarna och guida dom bakåt, men det är inget tryck alls på fram/översida av axlarna. Istället så är det ju dels första breda bandet runt, sonm stöttar bål och får iallafall mig att tänka på magmusklerna. Sen är det de två reglerbara banden på sidorna, det jag främst kände att de gjorde var att hjälpa ihop skulderbladen. Och genom det - tadaa - kom axlarna automatisk dit de ska! Det ska bli väldigt spännande att prova den, synd att ridbanan inte funkar för annars hade jag kunnat filma men skitsamma. 
 
Däremot kommer jag inte kunna jobba i den. Man kan lätt ha den under kläderna (alltså bara "ovanpå" BH/topp eller kanske snarare runt) utan skav eller så men det är bröstbandet (som ska hjälpa avlastning från axlarna) som syns om man inte har skjorta uppknäppt till halsen typ, och det kan jag inte ha för jag får strypkänsla då. Fast egentligen, när jag tänker på det hade det ju inte gått ändå, den kommer ju lukta häst! :)
 
Ska bli mycket spännande att rida i den! Måste ändå försöka fota lite före-bilder på hur min "naturliga" (=kutiga) hållning är nu och jämföra om typ en månad.
 
Jag mår bättre också, lite mosig efter nästan hel jobbdag (försov mig 1h) men rösten blev bättre under dagen trots att jag inte kunde hålla mig helt från att prata. Och det, som min chef sa, är ju svårt för mig.. ;) Så jag kanske inte är helt nötkärna på fredag men borde orka rida iallafall. I min PS! Wiii!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0