Dröm & Egobooststövlar

Drömde inatt att jag skulle provrida Tyras häst Joe (www.darios.se ni vet). Fast jag kom aldrig så långt, han stod på gången när jag kom men Tyra bara visade mig allt annat; stallet och hennes hus och vi pratade om massa olika andra saker men aldrig hästar.. Och stackars Joe, han stod där hur länge som helst! Haha.. Var får man allt ifrån? Drömde nyligen att min mamma skällde ut hela Svenska fotbollslandslaget.

Och pratar vi ändå bloggare så måste jag sno ett ord från Blondinbella och säga att mina nya stövlar som jag köpt är riktiga egobooststövlar! Hur är nu detta rid/hästrelaterat? Jo, för att de liksom känns som ridstövlar, fast snygga(re)! Det är ju väldigt mycket ridmode i skor just nu, och likaså dessa är väldigt lika, så det är inte enbart bettet som är samma. De sitter åt på ett skönt sätt och så känns de rejäla, sådär som ridskor/stövlar gör. Och jag märker att jag känner mig väldigt självsäker i dom. Jag får stallfeeling. Eller jag vet inte hur jag ska förklara, jag är ju inte alltid självsäker i stallet men det är liksom.. Man har ju en annan känsla där för att man blir hästens ledare, jag brukar väl oftast inte tänka på det så mycket men jag kan märka det om man tar med sig nån till stallet som inte är hästmänniska, som man har en helt annan dynamik med, att det liksom kan krocka ibland.. Äh, ni kanske fattar vad jag menar? Och det kommer fram när jag har de här stövlarna på mig. Fascinerande att så lite kan göra då mycket. Älskar dom, oavsett!

 



Kommentarer
Linda

Jag drömde en gång att jag red hennes Lalle. Jag skulle nog kalla mig själv för väldigt blogg skadad (beroeende) iallafall.

Jag såg en på stan också med "mina" ridstövlar köpta på hööks. Ja det funkar ju också, dom är ju snygga.
Å dina var riktigt snygga.

Svar: Ja, det blir ju ett lätt beroende ibland ;)
Haha ja jag har en mössa som jag köpt på Hööks som "privat" mössa. :)
Borrowed Hearts

2013-01-10 @ 19:00:07
URL: http://stjarnstralar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0