Lugn lördagsrunda med avslutande bus

Det är så himla skönt att Honey känns "som vanligt" nu. Brallarna frånsett men det rör mig inte så mycket nu när jag vet att det inte är för att hon inte har ont nånstans. Den värsta surigheten verkar ha lagt sig också. Igår red vi ut på en lugn tur runt varggropen, hon fick bestämma tempo och oftast väg också (typ inte hem efter att ha vart off road men annars). När vi kom ner på breda vägen efter kullen blev det trav och sen galopp runt och ut på vägen hem. Jag höll in henne lite i nedförsbacken och då brallade hon samtidigt som hon bromsade och det kändes som om vi typ studsade jämfota, haha. Hade vart kul att se hur det såg ut.. ;)
 
 
Passade på att rida med Westernsadeln då J har tänkt sälja den eftersom ingen av oss använder den särskilt ofta. Den är skön på såna här lunga turer men det blir klurigare i trav. Jag styrde in henne på ängen sen och gav henne långa tyglar och så blev det en riktig busgalopp över ängen hem. Inte det där sprängande från i fredags men det gick av. Hon visade inga speciella tecken på att vara överdrivet trött från gårdagens oplanerade långtur över huvud taget så jag hade nog kunnat rida som vanligt, men det var en trevlig tur ändå. 
 
Jag tog med kameran för en gångs skull, så jag tänkte fixa de fotona och lägga upp sen, men just nu ska jag åka till IKEA & Lidl (och hoppas att majoriteten av befolkingen var där förra söndagen och inte denna)!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0