Tappade bort tiden!

Kom till stallet en timme senare idag, eftersom jag jobbade en timma senare än normalt. Det är ju så ljust nu så det inte spelar nån roll, jag hämtade in Honey direkt och fixade i ordning henne. Eftersom jag såg att alla redan vart där när jag kom smsade jag och erbjöd mig ta kvällen så A/H slapp åka ut enkomt för det.

Red på banan i 50 minuter (mer om det imorgon) och gullade lite med henne efter, sen mockade jag & fixade maten. Normala svängen, varken snabbare eller långsammare än vanligt. Sen tog jag in resten av gänget, först tjejerna då de stod närmast. Vi har linor man kan spänna upp från stalldörren till hagen och sen bara öppna grinden, men nu när de står uppdelade är det så mycket jobb för så lite. Jag tog Cytra & Sessans grimmor och satte på dom, sen öppnade jag grinden och lät Ingra gå själv till stallet. Hon är ledarstoet och går ofta lös själv in så det är inga problem, i synnerhet inte runt matdags.

Valle travade runt lite oroligt uppe i killhagen och var rädd att jag skulle glömma dom där, men det gjorde jag ju såklart inte. :) Det är så skönt att vi har så lugna och coola hästar i stallet, det är inga problem att ta två hästar i en hand om man bara tar rätt hästar - även om det såklart inte är så lämpligt att göra det en längre sträcka! Men från hagen till stallet funkar det. Honey skulle t ex inte gå med Sessan och inte ens Cytra och Sessan i varsin hand är väl en superbra kombo - men det funkar! Grabbarna är dock en annan grej. Gick in och blev genast "attackerad" på tre fronter av grabbarna som alla ville ha på grimma VÄLDIGT snabbt, tack! Lille Walentino nästan krängde på sig sin helt själv, han är så duktig! Tog honom i ena handen och så Valle & Mårten i andra. Jag kallar Valle & Mårten för Humle & Dumle för de kan verkligen gå tre centimeter ifrån varandra och den ena knuffar in i den andra och gud vet vad men de bryr sig inte så mycket, de är så goa ihop.

"Humle & Dumle" (Mårten & Valle) får vänta medans jag släpper in Walentino i sin box.

Och sen var det kvällsfodring och släcka stänga bära allt till sadelkammeren och börja byta om. Jag höll dock på tappa hakan när jag såg klockan på min telefon - den var nästan TIO! Normalt ska hästarna vara nattade vid nio.. Jag trodde verkligen inte att klockan rusat iväg så, det var fortfarande inte helt mörkt när jag satte mig i bilen. ÅH SÅ UNDERBART! Jag älskar sommarljuset så himla mycket.
Nu ska jag fixa mig en kopp te, äta lite Ben & Jerrys och se Mission Impossible.


Kommentarer
RETARD RIDERS :@

Har skrivit ett åsiktsinlägg om hästar på bloggen. Ämnet är ryttare som skyller på sina hästar efter dåliga presationer, samt ryttare som tror att det är fel på hästen så fort den ballar ur.. SKIRV din åsikt på detta så vore det tacksamt! :D



Retardriders.blogg.se



TACK!

2012-05-03 @ 18:42:23
URL: http://retardriders.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0