Honey flyttar

Fina kungen.
 
Ja, nu är det alltså officiellt och då kan jag berätta här med att Honey flyttar till Västkusten, senast sista Oktober. Det här är ingen blixt från klar himmel för mig utan M har hållt mig välinformerad hela vägen men mycket har vart i luften och fram & tillbaka och det här är hennes grej att berätta så det är därför jag inte kunnat skriva om det förrän nu. M ska få en liten grabb till i Februari och hon & hennes kille har sålt sin lägenhet. Då han meckar i bilar & hon har häst, hund & kaniner (utöver då 1-åring + ny på väg) vill de gärna ha en gård, och faktum är att det inte går att hitta en gård i Stockholm som man kan köpa för det man får för en lägenhet i Väsby. Så det har vart på G länge och planen var först att Honey skulle stå kvar året ut så de kunde fixa gården, men pga lite olika anledningar som jag inte tänker gå in på här, så måste han tyvärr flyttas tidigare. M med familj har redan flyttat så jag har Honey på heltid nu tills han åker (förutom tisdagar då hans andra medryttare A har honom). 
 
"Näe, blir du av med en häst till?!", har de flesta sagt som jag redan berättat åt.
Jo. Så är det ju. Precis som sist så hyser jag absolut inget agg angående detta, jag har full förståelse för att livet ändras och vet att detta inte exakt var M's planer i Januari när jag började på Honey. Jag har ju heller inte ridit Honey lika länge så det svider inte lika hårt - men det är klart det är skittrist. Honey är en jättekul häst, M har gett mig väldigt fria tyglar och hon är helt tveklöst den bästa hästägare jag nånsin haft. Kommer sakna henne & Honey enormt.
 
Vad jag ska göra nu?
Jag vet inte. Hur mycket jag än förstår varför mina tre senaste hästar flyttat, och inte är arg på varken C, J eller M, så är det i längden jävligt tröttsamt och utmattande att tappa tre hästar inom loppet av dryga tre år. Jag har ärligt talat ingen lust att lära känna en ny häst. Orkar inte börja om med nytt stall, nya människor, ny häst. Jag orkar bara inte. Jag vet att om jag vill rida eller klappa eller mysa så är jag välkommen till Runsa, så jag kommer aldrig stå helt utan. Jag kommer bara fokusera på Honey helt ut nu, oavsett när han åker, och sen får vi se. Jag har skickat ett par tre blänkare på annonser men som vanligt inte ens fått ett "nej tack du är inte den vi söker"-svar.. För samtidigt som jag skriver här att jag inte vill ha nån ny medis, så kan jag ju ändå inte låta bli att titta. Funderar på foderhäst. (Synd att jag inte kan ta tjejHoney..) Förutsatt att det är begränsad tid då, max ett par år. Önskar att jag bara kunde köpa egen nu, och inte "sen när jag har råd". Fast det blir ju onekligen lättare att spara om man inte ska betala medryttaravgift.
 
Ja, så ligger landet just nu! 
 


Kommentarer
Linda

Nä vad tråkigt.
Flytta hem till Luleå igen och var min medryttare =P

Svar: Hehe då flyttar jag nog hellre med till västkusten.. ;)
Borrowed Hearts

2013-09-21 @ 21:06:29
URL: http://stjarnstralar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0