Hästlös söndag!

"Mulet.. äh, väntar nog lite med att fara & rida", tänkte jag idag när jag vaknade.. :( Konstigt att inte vara i stallet jämt nu. Men som förutspått är jag lite mer chill idag, och börjar längta till imorgon. Är nästan pirrig, haha! Har bara slöat idag, skulle börja fixa i köket men somnade i soffan med katten istället, haha. Ska också bli lite skönt med egentid så jag äntligen kan få i ordning hemmet och gå & träna. 
 
Igår impregnerade jag regnkappan med sprayen från Hööks, känner mig tveksam till om lite spray ska hjälpa (även om jag använde halva burken) men vi får väl se nästa gång det regnar helt enkelt. En annan spray de har som verkar funka bra är reflexsprayen. Fundrar på att köpa den för kläder (skulle självklart aldrig få för mig att spraya med medishäst utan tillåtelse). Inte för att man skulle våga lita helt på den då den nöts bort men absolut som komplement! Dock att relexer typ ej behövs i Runsa eftersom man nästan aldrig rider där det finns bilar. Fast jag skulle aldrig rida utan ändå, inte sånt man chansar med precis.
 
Har tvättstuga om nån timme och ska tvätta upp en hel del stallkläder så allt är rent. Eftersom det är en av de få tillfällen jag har all utrustning hemma har jag tänkt äntligen komma till skott med dokumenteringen av all utrsustning jag har. Varför? Tja, jag vet inte. Fick idén för ett bra tag sen men det är alltid nåt som är skitigt eller i stallet så det blir aldrig av. Vet inte riktigt om det bara blir foton eller lite video också. Problemet sen är att jag har lite tekniska problem med att få fotona till datorn, men det löser sig säkert.. nån gång.
 
Lämnar er med ett nästan på dagen två år gammalt foto på Honey, taget 27/10 2011. Här hade jag inte alls ridit henne länge, en månad eller två kanske. Sötistjejen. <3 Åh vad knäppt underbart det kommer bli att få mysa med henne imorgon.
 
Älskar Hooligan-grimman. <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0