Kickstartertips

Vill tipsa alla om en bra kickstarterkampanj  som jag hoppas blir fundad; ett smart "bälte" som rymmer bilnyckel, mobil och betalkort - dvs PERFEKT om man bara ska till stallet och inte vill ha med en hel väska + ett smidigt sätt att ha med mobilen om man inte har fickor. Min iPhone ryms t ex inte i alla mina ridbyxfickor.
 
Om ni inte känner till Kickstarter så är det ett koncept som kallas "crowdfunding", dvs att en person har en bra idé men behöver pengar för att genomföra den. Kickstarter funkar så att folk får presentera sina idéer i en video. Gillar man idén, som jag gör med denna, kan man åta sig att stötta personerna med pengar - och så kan man få olika presenter som "belöning", relaterade till den skapade produkten. Det finns olika belöningar inom olika prisnivåer. Jag har till denna Kickstarter lovat att betala $30 vilket kommer ge mig ett bälte.
 
De som ber om pengar genom Kickstarter får ange hur mycket pengar de vill uppnå till ett visst datum. I detta fall har jag godkänt att 30 dollar ska dras från mitt kort, men det är inte draget än. Sen funkar det så att OM de får ihop alla pengar på det datumet, då dras pengarna då. Om det är så att de INTE får ihop alla pengar, då dras inga pengar från mitt kort (men jag får heller inte belöningen). Det är en win-win tycker jag, jag har bl.a. fundat en kompis skiv, två filmer (Veronica Mars och Zach Braffs kommande film) & en snygg vattenflaska med filtreringssystem.
 
Jag håller verkligen tummarna för att denna Kickstarter blir fundad för jag tycker det skulle vara helt kanon att ha ett sånt bälte för mobil & sånt man vill ha med när man rider ut, nu på sommaren när man kanske bara rider ut i shorts & t-shirt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0