Hm.

Jag skickade ett SMS i morse runt 11 där jag frågade om en annan tid på sön passade bättre, och då jag inte fått svar vid 16 skickade jag ett till SMS där jag skrev att hon hon hittat nån annan gör det inget men att jag gärna vill veta om jag ska komma eller inte. Alldelens nyss fick jag "ursäkta för mitt sena svar, du är välkommen på söndag kl. XX!"
 
..jaha. Ja, nej, jag åker, jag har ju tackat ja och har för mycket hyfs för att säga nej nu men det ska fan vara jävligt imponerande stall + hästar + kostnad + passa perfekt med tider för mig för att jag ska tacka ja nu, måste jag säga.
 
Ska även och rida en kill-Honey (sjukt kul slump!) på torsdag. Hon skulle ha ut en annan tjej nu i veckan men vill träffa mig med innan hon bestämmer sig. Den här hästen står på Väsbysidan av Vallentuna = går lokalbuss från Väsby och jag skulle kunna cykla på sommaren, samt går att ta sig hem enkelt. Gillade också annonsen mer och får bra första intryck av ägaren via mailandet så det känns mycket mer troligt att det blir ja där. Låter precis som vad jag är ute efter för typ av häst + att vardagar skulle passa bra så jag slipper släppa Honey på lördagar också för det vill jag inte, har tänkt rida henne så länge hon är kvar & jag får.
 
Imorgon blir det.. ja, jag vet inte riktigt vad det ska bli med Honey imorgon, beror väl på exakt hur kallt det är. Tror inte att det är nån idé att harva bana och är det kallt känns det blä ändå. Kanske en tur till Rosersbergs slott? Vi får se! Brrr ruggigt kallt ute idag, tur att man är bättre klädd när man rider. Ska hoppa ner i badet nu.
 
 
 
 
ps: Hittade även en annons on en Wiggebyhäst men 1 man ska ringa tjejens mamma och jag pallar inte att rida ett barn/ungdoms häst + 2 hästen var fin men galopperades med martingal på bilden. Jag är ALLERGISK mot hjälptyglar, så tror inte alls det blir nån häst som är aktuell för mig ändå. Synd.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0