Frihet under ansvar

När Honey stack från stallet för nån månad sen grämde jag mig så. "Jag BORDE fattat! Jag borde släppt henne i boxen, inte just utanför." Och Helena försökte med "Men båda du och Johanna har ju henne lös normalt, jämt". "Men ändå" sa jag och var så arg på mig själv.

Klipp till några veckor senare..

Leda hästen, med väst.

Hästen i stallet medan jag fixar hinkar.

Ja det är inte alltid lätt att tänka när man är uppjagad :) 

Om nån just trillat in hit och håller på dö av förskräckelse över detta kan jag ge er disclaimern att detta är första gången jag nånsin tagit in henne i annat än grimma. Hon stod vid grinden, kom till mig och var på bra humör. Trots gröngräs utanför hagen följde hon mig utan problem och jag höll bara i västen, behövde inte ens dra i den. 

Däremot har vi henne ofta lös i stallet. Det har många andra med i vårt stall. Självklart sätter vi fast henne om vi går därifrån t ex till sadelkammaren etc. Vi tycker att man ska kunna parkera en häst utan att knyta fast henne. Ingen i vårt stall har problem med att hästarna är lösa så länge de står still. Ibland är hon på dåligt humör och står inte still. Då får hon stå fast. Inte mer med det. :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0