Förbundsgrejer

Satt och kikade på shoppen där man kan köpa Ridtravarförbundets saker, jag vill ha den quiltade västen. Och om jag var rik; ridjackan och om jag hade häst; fleecetäcket & schabraket.
 
Sjöhagens broderar saker åt alla möjliga klubbar, bortsett från lokala ridklubbar & ridsällskap (etc) hittade jag t ex dessa; Dala-Gästrike Fjordhästförening, Eyvinur Islandshästförening, Föreningen Nordsvenska Hästen, Hagforsbygdens Westernryttare, Mälardalens Russavelsförening. Utöver vanliga klubbar var islandsförningar vanligast, sen kom fjordingar & Western. Roligaste namnet jag hittade var lätt Gotlands Lantliga Ryttarförening - hur mysigt lät inte det? :)
 
Tänk vad mycket olika inriktningar det finns med häst. Inte nog med att det finns så många grenar (och undergrenar), sen är det hur man har hästen, hur man hanterar hästen, rasföreningar.. Undra på att hästmänniskor är osams ibland! Dock tror jag det är rätt lika om man börjar gräva bland katt- & hundmänniskor med. Det är lite som att alla är religösa men det finns ju mer än en religion, och alla vill omvända till sin religion för den är ju den "enda rätta", eller hur ;)
 
Jag har hållt mig lite borta från min "religion" för att jag blir så sugen på allt som kommer, men det är svårt. Uppland/Västmanlands distrikt Ska anordna en Pay & Trab nästa helg ÅH SKJUT MIG hur kul hade det vart?! Samma helga har även Stockholmsdistriktet en Hopp- & Dressyrtävling i Denan. Nu hade jag ju inte kunnat åka på dessa ens om hon aldrig blivit sjuk eftersom jag ska bort. Men.. roligt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0