Egen träning

Åh en sån härlig dag!
Åkte in till stan och styrketränade ett hårt pass, lade på ytterligare en ryggmaskin till min repertoar och höjde vikterna på flera maskiner. Sen gick jag och såg X-Men Days of Future Past och den var helt fantastisk. Superdag! Har gått en mil säger stegräknaren så bra där med. I realaterade nyheter har jag även börjat skriva upp vad jag äter på Lifesum idag. Inte för att det var nån höjdardag innehållsmässigt men jag höll dagens mått och precis som vanligt fick den mig att hejda mig från att köpa onyttiga saker.
 
Här är mina stegsiffror sen senast:
Torsdag: 11 161
Fredag: 11 607
Lördag: 5977
Idag: 14 131
 
Som ni ser går det helt sjukt bra, bara igår jag föll då jag var lite bakis (=hade huvudvärk och behövde sova). Det kanske bästa av allt är att jag inte tycker att jag gör så mycket mer än vanligt - men innan vi började med stegtävlingen på jobbet var mitt vanliga typ 5000-8000 steg, så bara att jag höjt vad som är "vanligt" är jättebra! Jag har också tränat 1-2 ggr/vecka på gymmet sen Mars, bara missat 1 vecka pga sjuk och 1 vecka pga Kent.
 
Så nu ska jag försöka lägga i en extraväxel, både mat- & träningsmässigt. På gymmet har jag som mål att komma upp i 3 dagar i veckan och så ska jag köra Lifesum-appen. Den får mig att tänka mer på vad jag äter för då vet jag att jag måste regga det. Den brukar funka sådär, för efter ett tag orkar jag inte regga eller struntar bara i att jag kommer över, men jag hoppas kombinationen av träningsökandet håller kvar peppen för detta med!
 
 
 
Just det, lade även till att lyfta kettlebells eftersom jag inte kan göra bicepscurlmaskinen pga dåliga handleder.. Det var tufft, orkade bara 15 + 10 + 10 med 4 kilo i varje hand.. men man måste börja nånstans!
 
 
Mutanter <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0