Ryttareliten del 2

Jag gillar verkligen programmet Ryttareliten! Med det inte sagt att jag gillar allt som försigår i det.. Detta avsnitt var lite mer intressant än det första och cemeterade min stora kärlek för Lisen & Peder (tänk om man fick jobba för dom!), min olust för Daniel Zetterman och min totala oförståelse för Charlotte Bondergaard. Vilket makalöst tålamod hennes man måste ha. Jag är inte superinne på elitdressyren så jag kan inte säga att jag visste vem hon var innan, enda jag reagerade på är hur annorlunda hon är mot för hur hon var på Ponnyakuten. Där verkade hon så vettig och lugn. Visst att det kan vara klippt elakt men.. 
 
Mycket om hästskötarna idag, det var kul. SVT Play-serien "Stallet" är jätteintressant tycker jag. Hästskötare är verkligen det enda runt eliten jag skulle kunna tänka mig, fast jag har läst en del tråkigt om att vara det med och sen får man väl inte börja hos gullisarna Peder & Lisen direkt. Sen tycker jag alla är så unga, kul att komma in som värsta tanten. Men det är väl så. Synd bara att jag inte kan nåt om grooming eller kan köra transport.. ;) Äh, skulle nog inte quit my day job (jo kanske för Peder & Lisen men det kommer ju hända..) och jag tror mycket på att inte jobba med sin bästa hobby. But still.


Kommentarer
Linda

Ja jag vill jobba åt Lisen och Peder! Om jag hade orkat. Fy vilket slitigt jobb. Bara att köra upp hästarna under fyra dygn, vilket jävla ansvar och jobbigt som tusan.
Sen när man kommer hem ska ju hästarna tas om hand i fösta hand. J jösses. Hon sa ju att hon hade bra betalt iaf.

Men og är det många hästskötare som får slita livet ur sig för inga pengar alls, folk vet av att utnyttja kärleken till hästarna.

Jag fick dock en mycket bättre bild av DZ den här gången och Charlotte gillar jag. Hon verkar sjukt uppe i det blå, rätt bortskämd men ändå rar och ganska medveten om sina brister. Tyckte så synd om hennes man som fick stå och vänta på henne.

Svar: Ja lyx är det väl knappast. Just därför vill man ju endast det om man jobbat för nån bra. Peder verkar så himla omtänksam <3

Mm jo så är det ju. Finns ju alla varianter. Säkert många som utnyttjar medryttare med.

Ja "värst" verkar hon ju vara i tävlingssammanhang och det kan man ju förstå. Min kompis brorsa är ihop m hennes hästskötare (den blonda tjejen som är med mest från det stallet)!
Borrowed Hearts

2014-03-18 @ 21:53:38
URL: http://stjarnstralar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0