Avbokade från Riks.

Jag har helt återkallat vår anmälan till Riks. Jag har sett fram emot detta i ett år så det var inget lätt beslut. Fast samtidigt var det det.

Hoppning känns helt out of the question och sen det att det bara är drygt 2 mån kvar till tävlingen nu. Även om hon vart helt frisk nu hade det vart lite tight. Allt beror ju på hur lång tid detta tar, hoppar jag inte tänkte jag isf 1-2 lätta dressyrklasser (skritt + skritt/trav), lätt trab & utställning isf men då är det det, plus att hon ska stå i transport och balansera drygt 2 timmar ner (& hem) också.

Vi får väl se hur det går men jag siktar iaf på att inte åka. Anmälningstiden går ut 30 april så vi får väl se läget då men just nu känns det som att det ska till mycket för att hon ska palla allt det. Det sista jag vill är att riskera något, det är bara en tävling och hennes välmående går såklart först.

Det var oturligt och självklart är jag jättebesviken på ett personligt plan för jag hade så velat detta, med henne. Det var nästan min första tanke när Johanna frågade mig om jag ville rida henne igen. Men samtidigt finns inget att diskutera, om det finns någon tvekan om hennes tillstånd då. Skulle aldrig kunna förlåta mig om något hände, om vi testade för tidigt. Mirakel kan ju ske men ska jag vara realistisk tror jag ute vi är där om 2 månader. Hon ska inte bara få till ett friskt ben utan få igång den kondis & de muskler som inte hålls igång nu under vilan, plus då det lilla att vi inte tränat nåt.. Nä, jag ser det inte hända. 

Jag kommer dock åka ändå. Om Malin kan åka kan jag vara skötare åt henne, och kan hon inte åker jag som funkis men jag SKA till Rikset, häst eller ej! Som jag skrivit tidigare är tävlingen egentligen minsta grejen, ser så mycket fram emot att se alla fina hästar! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0