Kanske bil?

Min bror ringde mig när jag satt på bussen till stallet och sa att han kanske hittat bil åt mig redan. Mitt krav var dragkrok, ska kunna dra typ 1500 (dvs så man kan dra en häst i släp på B-kort) och det får inte kosta mer än 15 när den är klar (dvs om nåt behöver fixas). Men jag sa också att jag inte har råd förrän till hösten typ.
 
Nu har bror hittat en redan nu som verkar bra, han spottade ut bildetaljer i 180 men jag uppfattade att det var en Volvo som gått 30', den var superfräsch, båda däckpar var bra, bara kammremmen behövde bytas och den skulle gå på MAX 12 när den är klar. Lite dyrare i bensin eftersom den är större än vad Puman var, men jag ska ju främst ha den till att åka mellan stallet & hem (7km enkel väg).
 
Om den nu är bra, förra gången han letade var det ett par som verkade bra men inte var det. Men. Det kanske bästa av allt är att han erbjöd sig att köpa den nu och att han & hans fru har den som extrabil, och jag kan köpa den sen när jag har råd. Herregud HOPPAS. Fatta att ha en bil igen. Som jag skulle kunna dra häst på. Åh. FRIHETEN. Håll tummarna!


Kommentarer
Linda

Ang Volvo. Nu skrev du inte vilken men försäkring och skatt är ofta hög på dem. Ett tips i all välmening. :)

Du om nån förtjänar bil så jag håller tummen att det blir snart! :)

Svar: Så vitt jag vet har skatten att göra med drivmedel, koldioxidutsläpp etc, inte märket? Och försäkring beror ju på vad man ska ha för sort, historik hos en själv.
Tack
Borrowed Hearts

2014-06-06 @ 18:42:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0