Halvseg lördag

Det blev inte alls nån långrunda idag, kanske lite bra det för jag var så trött. Idag blev jag mött i hagen och fick till och med ett "höh-höh-höh"-gnägg när jag kom <3 Pluttan. Red barbacka till stallet men det var nästan lika segt som att leda henne. Det är väl bara inse att det är en seg väg oavsett hur vi färdas på den.
 
Åt frukost på bron medans hon fick beta, sen red vi 50 min mot Rosersbergs båthamn. Först 10 min skritt, sen jogg från backen till Rosendal. Gick sisådär men mest bra. Lite knackigt. Sen förbi ko/fårhagen och läskiga bron men det gick exceptionellt bra med bara ett stopp för djuren och ett stopp för bron. Vet inte vad som ändrat sig men på senaste har hon vart superduktig där! Sen fick hon trava lite snabbare till Räddningsverket och sen mot första svängen mot båthamnen. Hon var lite fladdrig och lyssnade inte lika bra som igår. Ev kanske hon också har träningsvärk (?), jag har det iallafall. Från kurvan fick hon galoppera halvvägs tillbaka till räddningsverket, sen trav. Efter räddningsverket blev det jogg till bron, skritt upp för backen och sen jogg till sista backen och skritt hem. (Förlåt för er som inte vet hur denna väg ser ut, fattar att det inte ger er nånting att läsa detta haha) 
 
Mycket trav alltså, mot slutet gick hon bra och joggade. I början ville hon antingen rusa eller bryta av istället så det får mig att tro att det var träningsvärk, att hon var varm mot slutet och då gick det. Jaja. Rätt bra pass ändå. Ledde henne tillbaka och Bettan & Crille kom precis då också, kul! har inte träffat dom sen vi släppte på bete för en månad sen.
 
 
Vaaaaass <3 Bästa tycker Honey och vill stanna och äta lääänge.
Därför blir det minst 4 ggr mellan stallet och hagen som vi förr eller senare blir lite osams..;)
 
Lilla tjockis-prickigkorven.. :)
 
Ska kanske ut imorgon med, om vädret håller. Det skulle regna nu ikväll men än har inget kommit. Dock skulle det vara bra i em imorgon så så länge vädret håller (dvs hon inte får ont i ryggen) så. Men då blir det nog bara en skrittlufstur om vi ska orka med nåt cavalettiarebete på måndag. Puuuh. Det hjälper inte att jag är SÅ jävla otränad, den otrevliga SATS-appen meddelar att det är 4 veckor jag var där sist. Tror att den första veckan var där när Johanna var borta men senaste tre är pga sjuk :( Nu blir dock hostan bättre & bättre så förhoppningsvis så kanske jag skulle kunna träna nåt nästa vecka. Har mest träningsvärk i mage & rygg själv.


Kommentarer
Anonym

Mys med gnägg!
Men trist att det är rörigt i stallet, hoppas verkligen att det ordnar till sig.

2014-06-28 @ 18:36:04
Linda

Å det var jag som var lite anonym där.

2014-06-28 @ 18:37:09
URL: http://stjarnstralar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0