Nödstopp

Kvällen blev inte alls som jag tänkt mig :( Hade beställt tid för nytt pass (man måste göra det i Stockholm nu för tiden) och sista tiden var 15:50 så jag fick gå från jobbet 1½ timme tidigare. Helt i onödan visade det sig för deras system låg nere och jag fick sitta där en timme! När jag var klar tog jag fel uppgång från blå linjen och hamnade bredvid Max på Drottninggatan åååh det tog all min viljestyrka att inte gå in där utan åka hem. Den där Yoga/Tai Chiklassen avbokade jag, nu ska jag istället åka och springa på SATS i Väsby när min mobil är uppladdad (jag måste ha springappen på telefonen och kunna se busstider hem, så det är inte enbart det att jag är iPhoneberoende..). Är inte ALLS sugen fastän jag var så pepp i morse. Men jag ska. Blir nog bättre när jag kommer dit. Vågar knappt ens äta något ifall jag bara sjunker ner i ett hål men jag ska nog ändå försöka få i mig en macka för jag har inte ätit nåt sen lunch. Det som är bra med dom är att dom har öppet till 23 (!) må-to. När jag skaffar bil kommer jag kunna träna efter stallet på måndagar, även om man är där till 21. Hur bra som helst.
 
Ska man säga nåt bra med att jag fick åka hem först var det att jag fått 2 SMS med paket som ska hämtas ut i Väsby centrum och när jag kom hem hade jag även en lapp om att hämta något rekommenderat också så nu kan jag hämta allt i ett svep. Nu önskar jag SÅ att jag hade bil så jag bara kunde åka och slapp byta buss men men. Träningstillfällena är få resten av veckan eftersom jag ska på grönt kort-kursen på lördag i 5 timmar och sen ska rida länge på söndag. Hoppas ändå få in en träning i helgen, vi får se. Ska nog inte boka några klasser tror jag, jag ska börja med löpbandet och styrke. Jag tycker ju ändå det är roligast, och det är inte många klasser man kan vara soffpotatis på. Tänker man hästmässigtär det ganska logiskt. Först måste man styrke- & konditionsträna innan man kan finslipa i dressyr! ;)
 
På tal om ingenting blev jag helt överlycklig över denna video från Evention TV som äntligen förklarade på ett vettigt sätt hur man flätar en man. Jag har aldrig kunnat det men det blir bara pannkaka och trots att det finns youtubevideos så har ingen förklarat det så bra som denna. Evention TV har verkligen så många bra tips, såg en annan video om sadelutprovning som jag ska länka till en annan gång. Det var även kul att se tipsen för att sy & garnfäta, alltid velat veta hur man gör och speciellt sy såg ju extremt smidigt ut!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0