Konditionstisdag

Ni vet när man kommer till stallet inställd på dressyr och sen inser att hästen inte är det och man istället rider ut och tar ett konditionspass? 

Ja lite så var det för mig på gymet idag. Kom för tidigt och tänkte att jag skulle döda lite tid på löpbandet, och så ville jag testa löpappen C25K Run, och intervallpassade på löpbandet i 30 minuter. Efter det var jag ordentligt slut och insåg att jag inte skulle orka nån yoga och dessutom var helt nöjd. Så jag duschade, bastade & åkte hem. 

Jag har aldrig vart intresserad av löpning men 2012 när jag hade bil åkte jag alltid till SATS Väsby och sprang 45 minuter och plötsligt en dag ville jag inte sluta utan sprang 90! Jag får helt underbara endorfinkickar av att springa och är så glad att kunna göra det igen! Imorgon blir det vila och på torsdag ska jag (förhoppningsvis ;)) på ett pass som heter Yin-Yang och är en mix av yoga & Tai Chi.

Jag kommer fortsätta blogga om min personliga träning här för den är i högsta grad relevant för ridningen. Speciellt yoga & ridning är väldigt samspelt. Jag får t ex otroligt mycket bättre hållning om jag tränar yoga kontinuerligt och gissa om det är bra för ridningen..? :)




ps. Ett sista heja & lycka till till Malin som blir tvåbarnsmamma imorgon! <3 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0