Klasser: Utställning

I utställningen bedöms travarna efter just vad de är. Även om rastyp, skritt, trav & exteriör är viktig tar man i akt att de är travare och inte avlade som ridhästar, men utöver det bedöms även ridbarhetstypen. Detta är nog klassen jag är mest förväntansfull över, för jag är intresserad av just exteriör och sånt och det ska bli så väldigt kul att få höra vad nån med kunskap tycker om henne. (Bara så tråkigt att Johanna inte kommer vara med men jag ska försöka förmedla allt till henne)  
 
Våra största utmaningar
- Jag. Jag har aldrig visat en häst, ens för en veterinär, och nu var domaren förra året visserligen lite överkvalificerad enligt vad jag hört men det var en del kritik över visandet förra året så jag är lite nervös där. Det är nog nåt vi kan komma att öva på. Gjorde det en gång förra våren bara på kul men jag ska nog öva lite mer nu.
 
Annars går ju detta inte att öva på så mycket. Hon är som hon är och hon kommer inte vara supermuskulös då men lite iallafall. Ska bli så intressant. Om Cicci följer med som groom ska jag försöka tvinga henne att filma :)
 
Blogginlägg från utställningen förra året (då det även var löshoppning); ett & två
 
HerrHoney fick bra betyg i uställningen förra året och blev 2:a i sin klass (tror jag det var).


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0