För övrigt..

..ska jag ÄNTLIGEN gå tillbaka till gymmet idag efter 2 månader jul & sjukdom! HURRA! Är så glad för det, SATS verkar ha gjort så många nya roliga klasser i början av året. Ska på yoga idag och en av de nya på torsdag, den heter Yin-Yang och är typ yoga + Tai Chi. har velat testa Tai Chi typ hur länge som helst så jag är jättespänd på den, två mitt jobb har testat den och tyckte det var bra. Ser fram emot att träna så jag orkar mer utmanande klasser också, som t ex Body Combat. Började länka klasser men min dator orkade inte med för att det var så många :) men jag tycker jättemycket verkar intressant nu! Nya, gamla favoriter som Shape & Sh'Bam och så gamla såna som jag alltid tänkt på men aldrig kommer iväg på (Kinesis & BodyBalance). Men det är bara köra!
 
Jag tränar för att må bra när jag blir äldre, gå ner i vikt, bli starkare (framför allt i ridningen), få snyggare armar & för att göra bra tider i de löptävlingar jag ska vara med i i vår (Vårruset + en 6km terränglöptävling som jag inte minns namnet på). Utan innebördes ordning, alla är lika viktiga. Nej den om att må bra när jag blir äldre är nog viktigast förresten. Vänta, ett mål till har jag! En gång när jag var i form började jag vara med i en utmaning som var 10 träningar (minst 40min) i veckan i 10 veckor. Det gick jättebra till en början men sen blev jag sjuk - men jag vill gärna göra det igen. En träning kan vara att rida el gå i 40 min men man ska komma upp lite i puls helt enkelt, behöver inte vara 10 styrkepass. Jo och utöver alla klasser tänker jag styrketräna också. Förresten, har jag berättat att de ska utöka dynet till 96 timmar och antalet veckodagar till 42? ;) Bara så jag skulle hinna med..
 
Men som bäst jag var i form var 2007-2008 då jag red Lucas 2 dar i veckan, cyklade till hans stall fram & tillbaka, han var en häst som man fick RIDA varje gång också + tränade 3-4 dar i veckan. Då hade jag nästan magrutor. Nu ser jag nästan gravid ut (ej överdrift). Men har jag vart där ska det gå att ta sig tillbaka!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0