Boxgardin..?

Håller på att fila på en packlista (JA, redan nu. Sluta skratta.) Saker som tydligen ska vara bra på meetings men som man typ aldrig behöver annars: Boxgardin.
 
 
Onödig lyxficka? Mja, jo, förmodligen. De är svindyra och syftet är alltså främst att skilja hästen från de andra så den får vara ifred "viktiga för hingstar". Fast säkert mycket tred/status också. Man får betala 300-950 spänn för lite bävernylon med fickor & passpoaler (& kankse lite brodyr) på. Jag vet att frågar jag de flesta jag känner skulle de/ni :) säkert säga "trams, behövs ej". Fast jag kan ändå se poängen. Ja man kan slänga upp ett täcke men ändå. Som ordningsmänniska i stallet (obvs bara i stallet ;)) tycker jag ändå man kan förena nytta med nöje och använda detta för smågrejs. Vill framför allt inte ha tänkt "onödigt" om jag kommer dit och känner att "fan, det skulle vi haft",
 
Honey är dessutom inte alls förtjust i hästar hon inte känner (& inte heller i så många hon känner för den delen) och är det galler som här eller här kan jag absolut se syftet och behovet för att hon ska få vara ifred mer. Frågan är ju bara hur boxarna ser ut. Förra året fanns inget behov av det, har snott bilderna nedan från Madde som tävlade HerrHoney förra rikset. Men Tyras bild är från Stockholm Horse Show och den andra från nåt meeting i Ljungby så man vet ju aldrig.
 
 
Inte så stort behov av det här - men vad säger att boxarna ser ut så i år?
 
ps. LOL på denna bild, lillponnyn i boxen med gigantdörren HAHAHA.
 
Som tur är (eftersom jag inte ävde hennes händighetsskills) har jag en händig mor så hon skulle kolla vad hon kunde fixa. :) Tänker att kan man sy borde det ju inte vara SÅ svårt att sy ihop något eget? Sen får det bero på vad tyget skulle kosta också men ja vi får se.


Kommentarer
emma

vet inte om jag skulle ha så stor nytta av en sådan, men tyckte det var en rolig idé.

Svar: Om ens häst inte bryr sig i andra o man har andra förvaringar behövs det ju ej. :)
Borrowed Hearts

2014-02-27 @ 14:09:42
URL: http://islycka.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0