Slö fredag

Det blev en slö fredag. Hade med lite småsaker till stallet, testade vita schabraket på eftersom vi nu förhoppningsvis ska på DM:et. Blev riktigt bra, var ju lite synd att jag inte tog ett dressyrschbrak men det funkar väl ändå.
 
 
Hade verkligen inte bråttom idag utan småpysslade på, så vi kom inte ut förrän 19:50, bussen hem går 21:15.. så det blev bara en varggropis. Hon var otroligt loj och småtrött, joggade henne raksträckan mot skogen bara för att väcka henne lite. Då kom hon igång lite men hon var småslarvig med fötterna så hon var nog rätt trött ändå. Det var svalare idag men flygskit är det ändå, hela tiden för dom. Stackarna.. Tror tyvärr inte att det är idé att planera något vettigare förrän det blir bättre för dom. Det är som i Walking Dead att gå in i hagen, det surrar och flyger insekter överallt. Mindre än i Varggropshagen iallafall.
 
Vore ju skönt om det blev nån lättnad för dom denna månad men just nu känns det lite hopplöst. Johanna hade köpt flugtäcke till henne men fastän det var rätt storlek var det lite tjorvigt och glider bak så det drar över bogarna ändå. Typiskt! Men bättre än inget, som det är nu. Hon hade fått ett ordentligt jäkla sår på insidan av vä fram högt upp, måste vart en megabroms för detvar liksom djupt och på ett ställe så det kan nästan inte vara nåt annat. Är nog ingen fara mer än att det var fult. Usch! Man känner sig så maktlös att man inte kan hjälpa mer, fatta att stå i broms & flygfän hela tiden och det kliar och man har dom i ögonen och nää blä. Även om man kunde stalla in så kan de ju inte stå inne hela dan. Kan inte klandra henne för att vara lite småslö med allt detta.
 
Josephine erbjöd mig att testa lite av henne Vegebom, funderat lite på att köpa det sen för det ska tydligen vara så jäkla bra, även mot mugg. Aldrig hört talas om det förr men hittat info om det nu i sommar. Satte lite på hennes värsta två bett på hals/bringa nu, lär väl inte bli något underverk till imorgon bitti men man får ju testa. Hon har haft lite småskorpor på vita benet som typ nästan sett ut som start på mugg, men det börjar se bättre ut nu, satte på lite där med bara för att. Helena & Suddi åkte på clinic just när jag skulle hem så jag fick åka med till Eds allé <3
 
Hoppas hon är lite piggare imorgon. Hon vaknade till efter första joggen idag iallafall men hennes humör får styra hur seriöst vi jobbar imorgon. Blir nog bra att gå och bada imorgon iallafall. Undrar om man skulle passa på att bada lite själv också.. :)


Kommentarer
Linda

Köp näckens broms broms. Det är faktiskt skitbra. Bromsen är puts väck när man sprayat på det.

Svar: Tack för tipset! :)
Borrowed Hearts

2014-08-02 @ 10:12:38
URL: http://stjarnstralar.blogg.se
Linda

Min telefon är så trög, jag skulle ju även säja: Skitsnyggt shabrak!

Svar: Tack! Är så passande m fåglar när hon heter Honey Bird Twitter :) Även om det är svalor här ;)
Borrowed Hearts

2014-08-04 @ 16:12:46
URL: http://stjarnstralar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0