Söndag

Jorå, present hittades, både en god & en nyttig :)
Köpte även ett brunt hårrspänne med nät på Horze,till mig själv. Jag vet inte när jag kommer tävla, men jag vet att jag kommer göra det innan jag faller av pinn haha, och jag ville ha denna för att den var just brun. Har köpt en brun kavaj som är en "riktig" kavaj (dvs inte sydd för att ridas i) så tänkte att det skulle passa bra. Jaja bara larv :) Var och köpte smågrejer på Rusta och då passade jag även på att köpa nya diskborstar till stallet (vi har alltid diskbortar i spolspiltan att diska ur vattenhinkarna med).
 
Trots att min träningspepp vid det här laget var borta gick jag iallafall och tränade, avskyr när jag "tar upp" träningen efter sjukdom för jag måste tvinga mig själv att inte ta i så (så jag inte får för mycket träningsvärk - vill ha lite men inte så jag inte orkar träna på fem dar). Och jag VILL ta i så! Eftersom min jävla vrickade fot är lika seglivad som Honeys är det nog just styrketräning jag får fokusera på, men det gör inget. Helst skulle jag vilja styrketräna 3 dar i veckan så jag ska satsa på det delmålet just nu.
 
 
 
Fan vad skönt med PÅSK! Bara 3½ jobbdag nu och sen ledig 4! Och jag är helledig alla mina hästdagar, så gött! Speciellt denna veckan har tiden bara runnit iväg för mig så det ska bli skönt att ha tid och kunna pyssla om henne lite också, vart lite dålig med det nu när hon har vart sjuk. Det blir mest fix och sen direkt promenad, är ju bara hovarna som behöver kollas. Sen får vi se, som vanligt är bussarna krångliga (söndagsbussarna är crap) så antingen är jag ute 2h vilket är perfekt med fix + promenad men inte så mkt annat - eller så är jag ute 4 timmar vilket är mycket tid ens om man rider.. Ja vi får se! Kanske nån mix.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0