Bästa fredagen i år

Igår fick jag SMS av Johanna att hon skulle släppa Honey i stora hagen på em, och sen en video på en springglad tjej. :) Det hade vart lite race men sen hade hon lugnat sig. Jag funderade på om jag ens skulle få tag i henne nu när hon säkert var glad i att vara i hagen igen. När jag kom såg hon mig och började vandra lite så jag gick inte till henne utan hälsade lite på dom andra och satte mig sen på en sten nära henne. Då kom hon nyfiket fram och fick lite godis och efter ett tag tog hon grimman och följde med utan bekymmer. Kände på benen då och de kändes bra, och efter en stund inne kändes de också bra. De är så jämna nu att det inte går att känna skillnad, enda hon är aaaningen varmare på är småsåren hon fick på benen när hon stack. 
 
Det var löning, fredag, sol & varmt och jag bara: jag testar. Och så fick jag sitta på henne för första gången sedan 8 mars. Började nästan gråta. Åh vad underbart. Först gick vi upp och pratade med Åsa & Linda som just kommit tillbaka, sen när vi skulle gå blev hon sur och började till och med kaxa sig mot Ingra! Men vi kom iväg bra och red mot Rosendal. Jag åkte bara, satt bara och försökte ha så lite inverkan som möjligt. Hon snubblade nån gång men jag tror det beror på att den vägen blivit lite stenigare efter att ha blivit upplöjd.
 
 
Världens bästa utsikt! <3
 
När vi kom till backen vid skogsbrynet hoppade jag av och så gick vi till bommen och hem. Lycklig tjej! Hon går jättefint nu, hon känns superfräsch. Håller hon närmsta dagarna är det nästan så man skulle kunna friskförklara henne nu! Åh! <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0