Älskar detta stall

Kommer in i stallet, får en Cytra i plytet. Knuffar ut Honey ur boxen och låter henne söla ner gången med sitt hö. Hon står ivägen för alla. Det går bra ändå, vi flyttar och går runt. I många stall hade man kanske vart sur. Inte i vårt stall. <3 Kramar Cytra lite om rumpan bakifrån (säkerheten framför allt!) och kliar henne där hon visar i väntan på kärra. Får en och sen blir Honey kliad av Helena. Går ut och betar med Sudden & Helena och njuter av kvällen. 

När de går in går vi ner runt husvagnarna. Joggar lite längs med ridbanan. Det är kul tycker hon, men det går för långsamt. Vi går ner, joggar på vägen till brevlådorna. Går förbi bommen & Orangeriet. Lite till jogg. GU VAD DU ÄR SÖLIG säger hon och travarslängar med huvudet så hon nästan tappar balansen. 

I kurvan stannar vi och jag tar 30 misslyckade pussbilder och en som dög. Sen går vi hem. Svalare i benet nu än innan men ändå varmare än i friska. Pymme på och hinkar och sen byter vi om och pratar i lugn & ro och sen kör Helena hem oss. Härliga måndag i bästa stallet <3







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0