Vad har jag gjort nu?

Vart en jättejobbig dag idag, bara försökt dränka all min ledsenhet i andra grejer. På eftermiddagen hittade jag en propp för dressyrtävling på Ridtravarförbundets sida, på Denan som inte ligger alltför långt bort. Vips hade jag SMS:at Johanna som sa "Absolut!". Aaah.. Nästa puckel är att ta sig dit & hem. Löser jag det så ehehe ja då är vi väl med då. På häst som jag ej ridit på 3 månader. Sjuk i huvudet, vem jag? Jag är redan nervös och då kanske det inte ens blir av..
 
Blir det av, då blir det i klasserna E:0 (skrittprogram) och kanske D:1 (skritt + trav).
Åh herregud jag kissar på mig av bara tanken.
 
Men grejar jag ändå att få oss dit på nåt sätt så beror det såklart även på hur hon känns nu när jag börjar rida henne. E låter ju lätt men det ska ändå vändas snett igenom på lång tygel.. Jag tror vi grejar båda program men D-programmet innebär trav med förlängt steg. Det är ju inte supersvårt på henne och man får rida lätt i den biten men jag vet ju inte hur hon är i temperament just nu. Hon har brunstat sen hon kom hem så mm.. Ja vi får se.
 
Vore så sjukt kul ändå. Jag skulle ju jättegärna vilja tävla henne på Ridtravarrikset i sommar (om det kommer nånstans hyfsat nära oss) så då skulle det vara skönt att få övningstävla lite innan dess. Sist jag tävlade var på Ragge på Luleå Ridklubb och det var nog fortfarande 90-tal.. synd att jag inte har några foton på det. Eller kanske inte HAHA. Vi hoppade en clear round (pay & jump heter det väl nu för tiden) och först vägrade vi ut oss på första hindret. Men eftersom det var CR fick vi testa igen och en funktionär hjälpte oss genom att lappa till honom med ett spö på ruman när vi skulle hoppa av första hindret (!). Sen hoppade vi hela banan men vägrade ut oss på sista hindret. ja så kan det gå, lilla Ragge.


Kommentarer
Gun Gatedal

Vad spännande! Jag kommer ihåg när du tävlade. Jag var nog lika nervös som du fast jag satt på läktaren. Och jag for upp och ner på bänken när du hoppade haha

2013-10-22 @ 18:59:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0