Sista (riktiga) dagen med Honey Boney

Sista vanliga iallafall. Fixade boxen extra fin & när jag sen hämtade honom i hagen började jag tjuta direkt, så sminket sved i ögonen. Sen kom Malin & Krille och lämnade av transporten innan de skulle vidare för att lämna av lite djur de hjälpt transportera upp från Götet :)
 
Honey och jag red ut, samma väg som igår men vi tog höger varv runt idag först. På Högvretsängen stod tre älgar så Honey höll på skita på sig och fnorkade när de äntligen sprang iväg. Fast även jag tyckte det var lite otäckt att bara se 3 ögonpar stirra på en i mörkret.. Dittils hade vi bara travat oss lite varma, sen galopperade vi upp och runt igen, men vek av mot Ekeby. Då slappnade han av lite mer och vi tog en riktig busgalopp på raksträckan, skrittade sen ängen och mysiga lillskogen tillbaka till Högvreten. Red vänster varv tillbaka så vi skulle slippa rid förbi ängen och så fort jag kortade tyglarna tog han själv galopp. Det är inte så vanligt att han gör så så jag bara skrattade. Underbara fina busfarbror. Galopp runt och sen blev han lite spänd när vi kom ner mot ängen och skulle svänga av mot klätterbackarna. När vi väl kom in i skogen där slappnade han av igen och vi galopperade upp för den brantaste backen, han bockbrallade precis som igår. Busgubbe. <3 Sen blev det även räcergalopp i skogen på deras vägar, trav förbi deras hagar och sen skritt hem. Grinade lite till. Det var inte en perfekt ridtur men detvar en väldigt Honey ridtur. <3
 
När vi var på Gällstavägen hem släckte jag pannlampan och lutade mig bak och såg på stjärnorna. Såg ett stjärnfall. Allt kändes bra. Nu känns det sorgligt. Jag är ju redo och glad att gå tillbaka till tjejHoney och han kommer få det  bra i Göteborg nu i lyxstallet han ska stå i. Men jag kommer sakna honom så mycket. Han är så himla rolig & go, det tar ett tag innan man inser det men han är det.
 
<3 Kungen.
 
 
Imorgon blir det städ och fika och mycket tårar innan det blir hejdå. Sen ska jag tvätta alla mina hästkläder på söndag och på måndag är det dags att återvända till Runsa & min filifjonka.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0