Pysselkväll

Som ni ser har jag stökat om lite till vänster i bloggen nu! Blev riktigt bra, även om jag skulle vilja ha bort den lilla bilden där. Mina bloggdesignkunskaper tryter dock där, ev ska jag leta upp nån gratisdesign för jag börjar ändå vara less på denna men tänker icke börja betala för de Pro-teman som blogg.se har. Är dock lite fundersam på vad jag ska göra med bannern längst upp. Tillsvidare får Honeymulen vara kvar även om det blir lite väl mycket pussbilder. Kan inte hjälpas, sån är jag. Skulle vilja ha nån mer höstig/vintrig bild på tjejHoney men har ingen sådär på rak arm så vi får se vad det blir där.
 
Igår blev det bara pyssel & mys, hann såklart inte med åttabussen men då hann jag istället pyssla lite med Honey. Känner verkligen att jag inte fått göra det så mycket på senaste på nåt sätt så det var skönt. Tyckte han var lite varm på framsidan av skenbenen bak, men fäste inte supermycket vikt vid det ändå eftersom han dels var varm efter att fått ha det tjockare täcket (pga att nån hängt upp blöta täcken i stallet snarare än att låta dom torka på) och det var en rätt varm höstkväll, och dels hade han galopperat upp till grinden pga att Mina & Sillen gjorde det när jag ropade efter honom. Ska kolla idag igen såklart (han ska få vara naken idag då det ska vara tolv grader) men det är nog inget.
 
Ikväll hoppas jag på Högvretenrunda då alltså. Det har ju vart väldigt lugnt, eller snarare ojämnt, i aktiveringen senaste tiden så han får bestämma tempot tror jag. 
 
Boxhäng. <3
 
 
<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0