Morgonfix

Kände att förra inlägget blev superrörigt, men det är väl lite så det blev igår också, haha :) Jag vet inte, jag har väl inte fattat att detta är på riktigt, att hon är tillbaka nu och ska stanna. Lite overkligt liksom. Men det är väl för att jag gått så lång tid och väntat på att hon ska åka kanske. Måste bara banka in detta i min skalle att det är sant. 
 
Hade yoga inbokad idag men avbokade det. Känns lite dumt att börja boka upp sig direkt man blir lite ledig, måste faktiskt även fixa hemma. Har hållt efter hemma bra (avskyr att städa) sen jag flyttade men senaste två helgerna har det inte blivit av så jag skulle behöva fixa lite med det, plus laga matlådor etc. 
 
Håller på maila lite nu ang att hyra b-kortslastbil. Dönervös. Vad ska man uppskatta att det tar i tid? Jag är ju extrem tidspessimist och vill alltid vara ute i god tid, sekretariatet öppnar 9, första start (= min första klass) 9:45 och det tar väl en timme att åka till Denan, kanske mer om man har häst. Har dessutom aldrig kört häst. Men sån b-kortslastbil känns mindre läskig än släp. Och så hämta släp innan, lasta henne, senast hämta upp släpet kl 7 då känns det som, och då ska hon lasta som en klocka.. Det brukar hon väl iofs göra. Men ändå. Och sen vete fan hur lång tid det tar liksom. Höftade på fyra timmar, en timme hem, lämna tillbaka 15? Hm? Jag tänker att hyra ett dygn vore bättre för min nerver, så man slipper tänka på tider och kolla klockan. Ska ju dessutom ta mig till Runsa tidigt så då vore det ju göttans om jag kunde hämta lastbilen fre kväll och lämna lö kväll och inte behöva tänka på det. Gud sånt pill & fix. Note to self: Köpa egen kärra den dagen jag köper häst. (För alla de där miljonerna jag har i byrålådan..)
 
 En Theault skulle jag vilja ha då också. Fiiin.


Kommentarer
Linda

Ta ett dygn om du har möjlighet, allt tar längre tid än man trott. Lasta i och ur grejer samt städa kärran osv.

Svar: Bra poäng, hade jag inte ens tänkt på! Nu var den uthyrd :( men ska höra med ett annat ställe
Borrowed Hearts

2013-10-29 @ 09:38:24
URL: http://stjarnstralar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0