Gamla bilder

Om det ska vara nån slags tröst är jag lika otålig hemma som i stallet. Fastän jag inte haft tid att fixa hemma + förtjänat vilodagar de få jag haft under tiden jag hade Honey på heltid innan han flyttade, så börjar jag nu vara irriterad på mig själv för att så lite är uppackat hemma. Haha. När skulle jag haft tid liksom? Har iallafall rensat köket lite ikväll.
 
Planen för imorgon är dels att ta med kameran och fota i hagen. Kommer vara i stallet minst 4 timmar så jag har gott om tid. Sen har jag tänkt rida ut, min plan är Varggropen (för att kolla underlaget) - Vändplan - Klätterbacken - Skogen tillbaka - Lilla backen ner - Vändplan - Klätterbacken - Skogen till Göranstorp - hem. Eventuellt funderar jag ocksåpå att rida Runsavägen - Manillastigen hem, beror lite på tiden och hur hon känns när vi kommer till Göranstorp.
 
På tal om fota i hagen, här är några gamla bilder från oktober 2011;
 
Haha! Typiskt Sessan-style! :)
 
 
Valle <3
 
 
Säga vad man vill om Bulle (Mårten) men snygg är han.
Bästa manen!
 
 
Tantmaffian.. ;)
 
 
Och lilla Filifjonk! Vart tog Huligangrimman vägen tro?
 
 
Eftersom det tyvärr ser ut sådär i hagen nu med påminns jag nu om att jag borde gå & leta efter mina gummistövlar.. Hoppas jag inte tog dom till Björknäs? Skulle vara sjukt segt att behöva åka dit. Har ju slängt mina gummiridstövlar för att de var så trasiga i fodret inuti.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0