Kattvakt.

Jaha, vi får se om det blir nåt Vallemys för ev tar hans medryttare D alla dar. Och det är ju klart, han ska ha första tjing, jag har ju bara tänkt hoppa in de dar ingen annan kan. Imorgon bitti blir det iallafall CR-lektion på eftermiddagen, och nu ska jag slänga mig i säng eftersom jag ska ut och morgonfodra pållisarna imorgon bitti.
 
Har just vart en timme hos A & H och myst med deras kisse, kände mig mycket elak som for igen men hade ju pälsbollar hemma som också ville ha mat. Plus att det var nog sent ändå eftersom jag vart och sett nya Star Trek-filmen (som f ö var FÖRJÄVLA bra). Och min kattmat hade blivit superäcklig supersnabbt så det blev bara kompott på det kattgodis jag hade hemma. För tidig rötmånad? Mitt bröd hade också tokmöglat på 0,35721 sekunder. Kanske ska köpa portionspåsar ett tag.. Och brödet får bo i frys & kyl.
 
Söta Pip-Lisa! (som inte är så arg som hon ser ut)
Hon hittades i princip halvdöd nära stallet för en månad sen, nu mår hon fint hemma hos A & H.
 
Gör eg inget att D tar Valle för jag behöver VERKLIGEN vara hemma och städa faktiskt. Plus att jag tänkt utnyttja att ha bil så jag ska till Thai Fong och bunkra upp thaimat, hämta Pumans sommardäck på Kindwalls och när jag ändå är i Barkarby kanske jag hinner förbi IKEA. Och så vore det bra om jag även kunde åka förbi Rusta, Arken Zoo & PrisXtra..


Kommentarer
Linda

Lycka till på lektionen =)

2013-05-10 @ 23:43:40
URL: http://stjarnstralar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0