Fortsatt sjuk

Ämen ursäkta men jag tycker faktiskt inte att jag förtjänar att vara såhär jävla dyngförkyld?! Vart hemma hela veckan so far och hade hoppats på att vara igång imorgon iallafall när jag bara ska jobba halvdag, men alltså nä jag vet inte. Gått igenom min vanliga förkylningsrutin dvs ont i halsen - frossa - snorig och nu börjar den avta & hostan komma. Men eftersom jag bara vilade i söndags och jag bara vart hemma hela tiden tycker jag det borde gått mycket snabbare, men jag har på allt känt mig superrisig och matt och helt utslagen. :( Var och handlade igår och det var först skönt att få komma ut lite och få frisk luft, men var tvungen att trycka i mig en chokladbar för att inte svimma vid busshållplatsen, då hade jag vart iväg 2 timmar.. Vi får se om det blir jobb eller stall imorgon, i sånt fall måste jag piggna till ordentligt ikväll. Blä!
 
Och frisk måste jag bli för planerna är att jag ska till Björknäs to-fre, Runsa lö-sö PLUS Tobbe Larsson-clinic på söndag, och Björknäs på måndag igen.. Vi får se, kanske iaf testa åka ut & bara fixa imorgon? Kåänns alltid lite dumt att åka till stallet även om man är hemma från jobbet fast samtidigt är det ju nåt som behöver göras och inget nöjesgrejs (eller jo men ni fattar), hästen måste få mockat och mat, det är ju inte så att jag klandrar hundägare som är hemma och går ut med hunden.
 
När jag är sjuk slår mig alltid samma tanke; "Hur hade det här gått om jag hade egen häst?"
Idiotisk tanke för det beror ju på så mycket som man inte kan planera. Står min påhittade låtsashäst i ett stall som Runsa där alla ställer upp och hjälper till är det inga problem. Jag kanske har en medryttare som hoppar in i ur och skur (haha). Men samtidigt kan jag stå utan allt sånt och måsta åka ändå. Jag är singel och har ingen som kan hoppa in i kris. Mm. Klurigt, och ändå nåt man måste ha i åtanke när den dagen det är dags att hitta stall. Det är när jag är sjuk jag ser mest värde i fullservicestall.
 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0