Äääääntligen!

"NU är jag hemma" tänkte jag när jag suttit upp idag och vi skrittade iväg från stallet. <3
 
Dock var det en VÄLDIGT förvirrad Ann idag, först när jag kom till stallet stod jag och stirrade på kodlåset till sadelkammaren & kunde FÖR MITT LIV ej komma på koden. Som tur var fanns M på Facebook så det gick bra ;D Men även sen när vi red kände jag att jag var supervirrig och vi var inte ALLS samspelta i början. Hur blir man så rostig på 1½ vecka bara?! Ultimata beviset på min förvirring var när vi kommit till Ekeby (skulle rida Smedbyrundan) och tänkte kolla vad klockan var, famlade i fickan, INGEN TELEFON OH SHIT. Galopp tillbaka samtidigt som jag kammade vägen med blicken, hmm red vi nära gräskanten när jag red lätt i traven, kan den ha fallit ner i gräs? När vi kom ut vid Högvretens vägar där det är en liten "fyrvägskorsning" saktade jag av till skritt lite och fixade till min iPhonehållare på armen och.. ehm.. joråsåatte..
 
Till mitt försvar har jag bara ridit med den ett par tre gånger så jag minns den liksom inte. Suck, stackars häst ;) Red klart Smedby sen, en hel del trav + galoppfattningar (& lite vanlig galopp där jag försökte komma ihåg att trampa ner på yttersidan av den galopp vi tog) så både kondition & styrke idag. Det var dessutom rätt varmt så det blev avsvampning sen efteråt. Härlig tur och mot slutet så kände jag att jag fick till det där "trycket" med rumpan som Emelie ville att jag skulle öva på. Dock är det ju lättare ute där han gärna fattar galopp men det viktiga nu är att jag får in "rätta knycken" tror jag. Att visualisera Westernfilm hjälpte lite. Men eh ja rätt glad att lektionen blev inställd för jag kände mig inte alls så bra idag. Har redan träningsvärk i låren, vi får välse hur det är imorgon.
 
 
Inte många torra fläcka på schabraket efter dagens tur! :)
 
Innan stallet var jag en sväng till Infra City och kollade Hööks rea, lite besvikelse på egna planet då de mest reade barnkläder & hästsaker som jag inte kan köpa, men bra för er som har häst! De hade 50% på i princip alla schabrak. Var och klämde lite i några fina men men :) Däremot så ryckte jag lite i grimmorna för jag tänkte att det hade vart en fin sen födelsedagspresent till den relativt nyblivna 18-åringen. Dock var alla tråkiga, eller i ponnystorlek. Hade velat ha en discogrimma men det var shetland & ponny enbart. Men efter ett tag kom jag på att se efter den grimma som såg längst ut - och se på fan om jag inte hittade en Full-grimma mitt i högen! Wii! Han blev fin i den, den kommer vara ännu finare i vinter när det börjar bli jul, då är han nästan svart så det kommer bli kanonfint! En påse hästgodis bidde det också såklart.
 
Discofarbror!
 
Kände att jag hade sån abstinens att jag erbjöd mig ta honom på söndag också så nu blir det fyra dar i rad, kul! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0