Städlördag

Det blev en riktig städdag idag. När jag kom tog jag in Honey så han fick stå och vila i boxen bort från sol & flygfän, sen började jag städa. Tömde lådorna vid boxen och ryktlådan, sen skrubbades allt och så rensade jag bort lite udda smågrejer till vinden eller nätlådorna i sadelkammaren. Skrubbade även alla skydd som var leriga (= nästan alla), samt krubban. Phu! Bootsen speciellt var svinleriga och ville inte ge med sig, trots två skrubbningar så de fick ligga i vatten länge. Roligast var när jag tvättade bakstrykkapporna, och såg att de var blå. Alltid trott att de var svarta. Hahaha! ;) 
 
 
Nyfiken i en strut..
 
C kom och jag hjälpte henne lite med vattnet, sen gick jag tillbaka ner och drog ut presseningen på stallplan och så körde vi lite toleransträning ett tag. Gå över gick bra, stanna gick bra, efter lite beröm & övning gick det även bra att skaka i presseningen när han stod på den, samt att dra den över/runt honom. MYCKET duktig kille, han var inte helt bekväm men litade på mig. Över huvudet blev dock för mycket, men det är helt OK. Man kan inte klara allt direkt. Red över ett par gånger sen också, gick lika bra det. Vi körde inte jättelänge men var väldigt nöjd sen.
 
Duktig toto!
 
Honey har ätit upp C ;)
 
 
Härlig tur men fan så flygfän.
 
 
Red ut med C/Robin Smedbyängsrundan via travstallet, normalt brukar Honey ha bra draghjälp av Robin men inte idag. Trängsvärk från gårdagens förvända galopp? Robin är väldigt nyligen ridbar igen efter benskada så det var bara skritt men eftersom vi kom så på efterkälken blev det även trav & nån liten galopp för oss. Myspys!
 
Rösten är bättre idag men har ändå försökt att inte prata SÅ mycket så jag får återfall igen. Förhoppningsvis går det åt rätt håll nu, hostar bara så sjukt mycket och vaknar av att jag hostar 3-4 ggr/natt. C var snäll & skjutsade hem mig + även förbi BK-driven så nu är jag mätt & belåten och ska snart slänga mig i badet!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0