Fortsatt sjukis + inspiration från andra håll

Känner mig piggare idag fast rösten är borta.. suck.
Tänker gå till jobbet iallafall imorgon. Så får vi se..
 
I helgen har många hästbekanta till mig vart ner på High Chaparall & sett på (och även deltagit i) tävling (se Elins fina foton här). Jag är ju som jag tidigare nämnt för förtjust i det engelska ridsättet för att fastna i Western, men tycker väldigt mycket om tänket inom Western. Sen har Western ju många gemansamma nämnare med engelsk ridning ändå. I reining t ex så ska man ge intrycket av att knappt ge hästen några signaler alls. Låter det bekant från dressyren? :) Sen skiljer sig självklart andra saker enormt mycket men i mångt och mycket tror jag många discipliner har mer gemensamt än vad man vill tro. 
 
Westerngrenen Trail har ju väldigt mycket gemensamt med Bruksridning, Working Equation (som jag såå gärna skulle vilja träna), Gymkhana & ridtravargrenen Trab. Det är små saker som skiljer men mångt och mycket är samma eller lika och det bygger på samma princip i grunden. Elin (som hade sin ridtravare Lucas på Runsa förr) brukar åka på trailträning på Wiggeby rätt ofta och då Wiggeby och Runsa ligger rätt nära hade jag förut nån tanbke på att titta på som fotfolk nån dag + fotografera och sen kanske fara dit med tjejHoney nån gång. För nyttighetens & omväxlingens skull.
 
Nu blev det inte så och Honey kan jag inte åka nånstans med tyvärr, för även om M har ett släp så har jag ingen bil, och har dessutom aldrig kört med släp,än mindre hästsläp. Man skulle ju kunna hyra en sån b-kortsbil men det blir ett sånt projekt. Kanske om det kommer en P&R/P&J eller nåt men inte för "bara" en träning. Tyvärr! Skulle gärna, men.. :( Däremot har jag fortfarande tänkt åka dit som fotograf och titta på nån dag, det är säkert jätteinspirerande! Nu har vi inte så mycket leksaker på Björknäs men ska nog klura ut nåt när banan är fixad & ridbar igen.
 
Hoppas jag mår bra i helgen, det blir mycket hur jag mår som får styra vad vi gör men mår jag bra så blir det nog klättring & galoppfattningar på Högvretens vägar på fredag, och uteritt mot Lövsta Semin på lördag. Hoppas verkligen jag mår bra på lördag för jag är lite storstädningssugen också ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0